Londono metropolitene nugriaudėjus sprogimui sužeisti penki žmonės

  • Teksto dydis:

Londono metropoliteno stotyje antradienio vakarą nugriaudėjus „nesmarkiam“ sprogimui nesunkiai buvo sužeisti penki žmonės, pranešė Didžiosios Britanijos policija; pasak pareigūnų, incidentas veikiausiai įvyko dėl elektros trumpojo jungimo.

Londono policija nurodė antradienį sulaukusi telefono skambučio apie šiaurės Londone Sautgito stotyje driokstelėjusį sprogimą.

Į įvykio vietą išskubėjo pagalbos tarnybos; stotis buvo uždaryta.

„Tyrimas dėl šio sprogimo priežasčių tęsiamas; jis, regis, buvo nesmarkus. Nežinome apie jokius sunkius sužalojimus“, – nurodė policija.

„Šiuo metu nemanome, kad šis (incidentas) susijęs su teroru“, – socialiniame tinkle „Twitter“ parašė britų transporto policija.

Kiek vėliau pareigūnai nurodė, kad sprogimo priežastis veikiausiai buvo trumpasis jungimas.

Londono greitosios pagalbos tarnyba informavo, kad du žmonės buvo hospitalizuoti, o dar trims nesunkiai nukentėjusiems asmenims pagalba buvo suteikta įvykio vietoje.

Policija sulaikė įtariamąjį

Didžiojoje Britanijoje sulaikytas vienas 23 metų vyras, įtariamas prisidėjus prie nesmarkaus sprogimo, per kurį šiaurės Londono metropoliteno stotyje buvo nesunkiai sužeisti penki žmonės, trečiadienį pranešė šalies transporto policija.

Policijos tarnybos išplatintame pareiškime rašoma, jog sulaikytasis „įtariamas padarius veiksmų, kurie tikriausiai sukeltų sprogimą, galintį sužeisti ar apgadinti turtą ir sukelti pavojų geležinkelyje“.

Pasak pareigūnų, antradienio vakarą įvykęs sprogimas šiaurės Londono Sautgito stotyje dėl elektros trumpojo jungimo ir veikiausiai nesusijęs su terorizmu.

Trečiadienį sulaikytas vyras vėliau buvo paleistas, kol laukiama tolesnio tyrimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
O kada sekantis sprogimas?.. :s
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių