Panika dėl bombos Italijoje: per spūstį sužeista daugiau nei 1500 žmonių

  • Teksto dydis:

Daugiau nei pusantro tūkstančio žmonių buvo sužeista, septyni iš jų sunkiai, kai Turine tarp Čempionų lygos finalą stebėjusių „Juventus“ sirgalių kilo panika dėl galimos bombos.

Čempionų lygos finalo rungtynių transliacija Italijos miesto Turino Šv. Karolio aikštėje šeštadienio vakarą baigėsi dideliu chaosu. Stebėti miesto komandos „Juventus“ dvikovos su Madrido „Real“ susirinko tūkstančiai vietos gyventojų, o panika kilo likus maždaug dešimčiai minučių iki varžybų pabaigos, kai, kaip manoma, buvo paleista petarda, o žmonės ėmė šaukti, kad sprogo bomba. Pagalvoję, kad įvyko teroro išpuolis, žmonės puolė paniškai bėgti, griūti vieni ant kitų.

Daugumai nukentėjusiųjų prireikė pagalbos dėl įpjovimų ir mėlynių bei lengvo smegenų sukrėtimo, tačiau trys žmonės, įkaitant mažą berniuką, buvo sužeisti rimtai ir yra sunkios būklės.

Turino prefektas išplatintame pranešime teigė, kad minią „apėmė panika ir psichozė dėl teroro akto“. Jo teigimu, žmonės išsigando, kad didelį garsą sukėlė užpuolikai. Garso šaltinis dar nenustatytas, teigia pareigūnai. Tačiau vietos žiniasklaida skelbia, kad tai galėjo būti petarda.

Išsigandę žmonės taip greitai bėgo, kad po to ištuštėjusioje aikštėje mėtėsi šimtai pamestų sportbačių.

Šiuo incidentu baigėsi apgailėtinas vakaras „Juventus“ gerbėjams: jų komanda Kardife pralaimėjo Madrido „Real“ klubui rezultatu 1:4.

 

 

 


Šiame straipsnyje: TurinasItalijapanikaterorizmas

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
"Taaaip, Alachas išties didis, jam net mūsų aukos nebūtinos, blyškiaveidžiai patys save...".
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių