Maskvoje nužudytas sportinio ėjimo pasaulio čempionas

  • Teksto dydis:

24 metų sportinio ėjimo pasaulio čempionas Aleksandras Ivanovas žuvo per konfliktą pietrytinėje Maskvos dalyje. Kaip praneša Rusijos naujienų agentūra TASS, rugsėjo 15-osios naktį nenustatytas asmuo sužeidė A.Ivanovą, kuris buvo vežamas į ligoninę, bet jo gyvybė užgeso.

Sportininko trenerė Tatjana Frolova pasakojo, kad jaunasis atletas su draugais užstojo merginas, prie kurių kibo girtas vyras.

Kilo konfliktas, o jo metu sportinio ėjimo čempionas sulaukė dūrio peiliu. A.Ivanovas mirė greitosios pagalbos automobilyje.

A.Ivanovas pasaulio čempionu 20 km distancijoje tapo per lengvosios atletikos pirmenybes Maskvoje 2013 metais. Jo kraityje taip pat yra 2014 metų Europos čempionate Ciuriche iškovotas sidabras.

Jis treniravosi pas garsųjį sportinio ėjimo trenerį Viktorą Čeginą, kuris pateko į dopingo skandalą, nes daugiau nei 20 jo auklėtinių buvo diskvalifikuoti dėl uždraustų medžiagų vartojimo 2005-2015 metais.

A.Ivanovo tarp susitepusių dopingu nebuvo. Pastarąjį kartą jis startavo Rusijos 2017 metų žiemos pirmenybėse Sočyje, kur patyrė traumą ir nefinišavo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių