Maskvos oro uoste ugniagesių automobilis rėžėsi į pėsčiuosius, yra aukų

  • Teksto dydis:

Maskvoje ugniagesių automobiliui ketvirtadienį įsirėžus į grupę pėsčiųjų šalia Domodedovo tarptautinio oro uosto vienas žmogus žuvo, o dar septyni buvo sužeisti, pranešė pareigūnai.

„Oro uostui priklausanti autocisterna judėdama atbuline eiga partrenkė grupę žmonių“, – Rusijos valstybinė naujienų agentūra TASS citavo vieną šaltinį policijoje.

Incidentas įvyko į oro uostą vedančiame kelyje.

Domodedovo pagrindinės ligoninės gydytojas Andrejus Osipovas sakė naujienų agentūrai „Interfax“, kad į jo įstaigą buvo atvežti šeši per šią avariją sužeisti žmonės. Pasak jo, dviejų vidutiniškai sunkių traumų patyrusių asmenų būklė stabili, o kitų dviejų – patenkinama.

Tačiau gydytojas nepavirtino anksčiau skelbtos informacijos, kad keturi asmenys gydomi intensyviosios terapijos skyriuje.

Oro uosto spaudos tarnyba sakė „Interfax“, kad atlikus medicinos tyrimą ugniagesių automobilio vairuoto kraujyje alkoholio nebuvo rasta.

Oro uostas pridūrė bendradarbiaujantis su policija tiriant šį incidentą.

Domodedovo oro uostas yra vienas didžiausių Rusijos tarptautinių oro uostų. 2015 metais jis aptarnavo daugiau kaip 30 mln. keleivių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių