Maskvoje užsidegė prekybos centras, yra žuvusiųjų

  • Teksto dydis:

Maskvos prekybos centre „Persei dlia detei“ („Persėjus vaikams“) trečiadienį kilus gaisrui žuvo vienas asmuo, o dar šeši žmonės buvo sužeisti, pranešė pareigūnai.

Nepaprastųjų situacijų ministerijos Maskvos skyriaus vadovas Ilja Denisovas sakė, kad rytinėje Maskvos dalyje esančiame prekybos centre kilęs gaisras pareikalavo vieno darbuotojo gyvybės. Be to, nukentėjo šeši ugniagesiai.

Pasak I. Denisovo, minėtas darbuotojas ėjo priešinga kryptimi nuo atsarginio išėjimo ir užduso nuo dūmų.

Pareigūnai nenurodė, dėl kokios priežasties įsiplieskė gaisras. 

Nelaimė įvyko praėjus vos daugiau nei savaitei po gaisro prekybos centre Kemerovo mieste. Pastarasis incidentas nusinešė 64 gyvybes, dauguma žuvusiųjų buvo vaikai.

Po šio visą šalį sukrėtusio gaisro pareigūnai prižadėjo pagerinti priešgaisrinio saugumo situaciją, o Rusijos prekybos centruose ir biuruose imta atidžiai tikrinti priešgaisrines sistemas bei rengti evakavimosi pratybas.

Anksčiau buvo pranešta, kad šiame prekybos centre, esančiame į šiaurės rytus nuo Rusijos sostinės centro ir prekiaujančiame daugiausiai žaislais, drabužiais ir kitokiomis prekėmis vaikams, gaisras įsiplieskė 4-ame aukšte esančiame žaislų sandėlyje.

Pasak šaltinio, iš pastato buvo išvesta apie 600 žmonių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cha

cha  portretas
Ne Putinas čia kaltas ? Keista...

Anonimas

Anonimas portretas
Dar ir briuselio kopustų sezonas prasidėjo. Augą kaip mėšlų trešti...

poetas

poetas portretas
Pavasaris atejo ir vata degti pradejo....PS.kai vata dega,labai smirda.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių