Milžiniškas gaisras Rusijoje lokalizuotas, nukentėjo dešimtys žmonių

  • Teksto dydis:

Rusijos pietiniame Rostovo prie Dono mieste ugniagesiai pirmadienio pavakarę lokalizavo didžiulį gaisrą, apėmusį dešimtis namų apie 10 tūkst. kv. metrų teritoriją, pranešė Nepaprastųjų situacijų ministerija.

„Gaisras lokalizuotas 18 val. 53 min. Maskvos (ir Lietuvos) laiku“, – sakė naujienų agentūrai „Interfax“ ministerijos regioninio padalinio atstovas.

Pastangas suvaldyti gaisrą sunkino stiprus vėjas; jo greitis siekė 50 km per valandą.

Per šį incidentą liepsnos apėmė beveik tris dešimtis namų; iš nelaimės zonos evakuota apie 650 žmonių.

Medikų pagalbos prireikė mažiausiai 27 žmonėms, du jų hospitalizuoti dėl nudegimų. Mieste paskelbta nepaprastoji padėtis.

Regiono tarnybų pareigūnai sakė, kad kol kas neaišku, kokia buvo gaisro, kilusio maždaug už 960 km į pietus nuo Maskvos esančio miesto centre, priežastis, bet šio rajono gyventojai skundėsi neseniai sulaukę „grasinimų padegti“.

Manoma, kad ugnis įsiplieskė viename apleistame ir išplito į aplinkinius pastatus tankiai apstatytame mažaaukščių namų rajone.

Gaisro gesinimo operacijoje dalyvauja šimtai ugniagesių, dešimtys mašinų ir septyni sraigtasparniai.


Šiame straipsnyje: RusijaRostovasgaisrasnamai

NAUJAUSI KOMENTARAI

LT

LT portretas
Buvo bandoma graziuoju..... likviduoti ...ta rajona del nauju statybu ..ir pametejo grasius ,kaip jie ( nukenteje) rase ,kad jie nieko negali nusipirkti .. uz 15.000 rub.o reikia stogo ir jie nesutiko issikelti .Tai dabar padege ...kazkas ....ir sios dienos ziniomis sudege 87 namai ir yra zuvusiu.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių