Nelaimės Pamaskvyje: per dvi dienas po traukinių ratais žuvo trys žmonės

  • Teksto dydis:

Pamaskvyje per dvi dienas po traukinių ratais žuvo trys žmonės, Tyrimų komiteto tyrėjai pradėjo patikrinimą, šeštadienį pranešė Maskvos tarpregioninė transporto tyrimų valdyba.

„Organizuoti patikrinimai dėl mirtino piliečių sužalojimo geležinkeliuose“, – sakoma pranešime.

Penktadienį per du incidentus prie stočių „Monino“ ir „Chovrino-Levoberežnaja“ buvo mirtinai sužaloti vyras, kurio tapatybė nustatinėjama, ir moteris.

Šeštadienį mirtinai buvo sužalotas vyras, ėjęs per geležinkelio bėgius „tam neskirtoje vietoje“, tarp stočių „Butovo“ ir „Ščerbinka“. Jo tapatybė taip pat nustatinėjama.

Vadovaujantis patikrinimo rezultatais bus priimti „procesiniai sprendimai“, pridūrė transporto tyrimų valdyba. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

keista

keista portretas
kokia svarbi Lietuvai naujiena.

Anonimas

Anonimas portretas
O kaip ten teroro aktai Paryziuje? Ar jau nereikia veliavyciu ir susikibus uz rankuciu svaigti kad mes nebijom. Apsitriedet. O kaip ten grupiniai muslimu banditu pisimai Vokietijos miestu aikstese vokieciu moteris ir dar viduryje baltos dienos? Kaip ten, liberastpiderasai Anglijoje netoli Londono pakistanieciu isprievartautos 190 angiu nepilnameciu? Kaip sekasi PIDERAI? Ar dar nenureze ne vienam issigimusia galva? Tiesa, dar Kaip ten beveik kasdiena saudymai ir sprogdinimai Amerikos mokyklose? Kodel nerasot ?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių