Netoli Kremliaus sulaikytas automobilį grasinęs susprogdinti vyras

  • Teksto dydis:

Maskvos policija netoli Kremliaus ketvirtadienį sulaikė vyrą, sakiusį, kad savo automobilyje turi sprogmenų, kai jis po pokalbio su vienu aukšto rango pareigūnu pasidavė teisėsaugininkams.

Vyras sulaikytas aikštėje „Vasiljevskij spusk“ („Vasilijaus nusileidimas“), kuri anksčiau buvo Raudonosios aikštės dalis.

Kaip socialiniame tinkle „Twiter“ pranešė Rusijos nacionalinės gvardijos direktoriaus Viktoro Zolotovo patarėjas Aleksandras Chinšteinas, įtariamasis pasidavė „būtent po pokalbio“ su V. Zolotovu. 

„Tie, kas pila ant generolo purvą, vargu ar išdrįstų pakartoti jo poelgį ir sėsti į automobilį pas žmogų, grasinantį susisprogdinti drauge su mašina“, – pridūrė patarėjas.

Anksčiau Maskvos policija pranešė sustabdžiusi automobilį, kurio vairuotojas nepaisydamas draudžiamojo kelio ženklo išvažiavo į aikštę „Vasiljevskij spusk“.

„Policijos pareigūnams vyras pranešė, kad mašinoje yra sprogstamas daiktas“, – nurodė policijos spaudos tarnyba.

Vidaus reikalų ministerija pranešė, kad į įvykio vietą skubiai atvyko teisėsaugos institucijų ir nepaprastųjų situacijų tarnybų vadovybių atstovai.

„Po pokalbio su jais vyras pasidavė policijos pareigūnams. Įvykio vietoje vykdomi būti tyrimo veiksmai ... Pažeidėjas pristatytas į vidaus reikalų skyrių, sprendžiamas klausimas dėl sulaikytojo medicininės psichiatrijos ekspertizės ir baudžiamosios bylos iškėlimo“, – nurodė Vidaus reikalų ministerija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių