Pabėgėliai Italijoje padegė migrantų centrą

  • Teksto dydis:

Šalia Venecijos esančiame migrantų centre apsistoję pabėgėliai sukėlė riaušės, o išsigandę darbuotojai buvo priversti užsirakinti biuruose, pranešė Italijos policija.

Kjodžos karabinieriai – karo policija – nurodė, kad protestas Konos migrantų centre buvo numalšintas anksti antradienį.

Valstybinis Italijos radijas RAI pranešė, kad migrantai protestavo, nes vienai 25-metei merginai iš Dramblio Kaulo Kranto ilgai nebuvo suteikta medicinos pagalba. Serganti prieglobsčio prašytoja mirė atvykus greitosios pagalbos automobiliui.

Radijas taip pat nurodė, kad 25 išsigandę centro darbuotojai užsirakino biuruose pamatę, kad migrantai lauke sukėlė kelis gaisrus. Protestas baigėsi į ginčą įsikišus policijai. Apie žuvusiuosius nepranešama.

Radijas „Il Sole-24 Ore “ pranešė, kad prieš protestą šio migrantų centro valdžia buvo tiriama dėl įtarimų sukčiavimu ir blogu elgesiu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas

Kęstas portretas
Sustabdykime islamiškuosius teroristus prie mūsų sienų. Ką daryti su visais emigrantais, bandančiais prasiveržti į Europos Sąjungą? Vežti visus į Lietuvą? Nesvajokit. Problema tame, kad kuo daugiau tų emigrantų priimame, tuo daugiau likusių namie jų draugų ir pažįstamų sužino, koks čia mūsų gyvenimas geras, todėl irgi susiruošia į kelionę. Tuo daugiau šių žmonių patenka į kontrabandos žmonėmis tinklus ir tuo daugiau žūva kelionėse. Taigi, mūsų gerumas, priimant emigrantus, atveda prie tūkstančių jaunų, niekuo nekaltų, žmonių, net mažylių, mirties. Neveltui sakoma, kad mūsų gerais norais kelias į pragarą grįstas. Todėl reikia visus ES pasiekinačius emigrantus uždaryti į koncentracijos stovyklas, geriausia kur nors salose, kaip tai daro Australija. Kadangi Australija tai daro, tai emigrantus vežantys kontrabandininkai gauna mažai pelno iš norinčių prasibrauti į Australiją. Žmonių srautas sumažėja, todėl žūvančių mažai. Daugiau apie tai, guglinant žodžius: mokslas-studijos- ekonomika.

Anonimas

Anonimas portretas
Galėjo jame ir sudegti padarytų paslauga visiems.

Algis

Algis portretas
Jei nebus sienu ir eis kas tik nori tai dar ne to bus.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių