Pietų Karolinoje per įkaitų dramą pašauti septyni policininkai

  • Teksto dydis:

Pietų Karolinoje septyni teisėsaugos pareigūnai trečiadienį buvo pašauti, iš jų vienas – mirtinai, per konfrontaciją su vaikų įkaitais paėmusiu vyru, pranešė policija.

Po dvi valandas trukusios dramos vienoje bendruomenėje šalia Florenso miesto įtariamasis buvo suimtas, o vaikai nenukentėjo, nurodė pareigūnai.

Policijai apie 16 val. vietos (23 val. Lietuvos) laiku atvykus suimti asmens pagal arešto orderį vyras pradėjo iš namo šaudyti į Florenso apygardos teisėsaugos pareigūnus ir tris jų sužeidė, sakė vietos šerifo biuro majoras Mike'as Nunnas (Maikas Nanas).

Iškvietus pastiprinimą įtariamasis pašovė keturis Florenso miesto policininkus, sakė policijos vadas Allenas Heidleris (Alenas Heidleris).

Gelbėjant sužeistus pareigūnus buvo panaudotas šarvuotas automobilis. Įtariamasis laikė vaikus įkaitais apie dvi valandas, pažymėjo M. Nunnas.

Pareigūnai nesutiko atskleisti, kodėl teismas nurodė suimti šį vyrą. Taip pat nebuvo atskleisti įtariamojo ir nukentėjusių pareigūnų vardai; neskelbiama, kokia sužeistųjų būklė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių