Londone automobiliui įsirėžus į žmones keli jų sužeisti, suimtas įtariamasis

  • Teksto dydis:

Didžiosios Britanijos sostinėje šalia Gamtos istorijos muziejaus šeštadienio popietę automobiliui įsirėžus į praeivius buvo sužeisti keli žmonės, be to, policija suėmė vieną vyrą, pranešė britų transliuotojas BBC.

Policija pranešė apie „kažkokį skaičių“ sužeistųjų. Pasak BBC korespondentės Chloe Hayward (Klojos Heivard), nukentėjusiųjų gyvybėms pavojus negresia.

Įvykio vieta apsupta policijos, o teisėsaugos pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes, sakė ji.

„Įvykio vietoje daug policijos, (skraido) sraigtasparniai, mačiau ir greitosios pagalbos automobilį, į kurį kažką paguldė, bet neaišku, ar sunki (to žmogaus) trauma“, – pasakojo korespondentė.

Viena įvykio liudininkė pasakojo girdėjusi šūvių garsus.

„Kai laukėme žalio šviesoforo signalo, išgirdome kažką, kas man priminė šūvių garsus; pamačiau automobilį, užlėkusį ant šaligatvio... Kai viskas nutilo, sugrįžome ten, kur buvome, ir pamatėme ant žemės gulintį vyriškį, kurį laikė policija“, – sakė įvykio liudininkė Sarah Frodshem (Sara Frodšem).

Nelaimė įvyko 14 val. 20 min. vietos (17 val. 20 min. Lietuvos) laiku, pranešė Londono policija.

Pareigūnai šį įvykį kol kas laiko avarija.

Naujienų agentūros AFP korespondentas pasakojo, kad Pietų Kensingtone, kur taip pat yra įsikūrę Viktorijos ir Alberto muziejus bei Mokslo muziejus, klykdami bėgiojo panikuojantys žmonės.

Socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbtame vaizdo įraše iš įvykio vietos matomas apdaužytas sidabrinės spalvos automobilis ir pareigūnai, prie žemės prispaudę vieną vyriškį.

Londone po kelių teroro atakų buvo sustiprintas saugumas ir galioja „smarkus“ teroro grėsmės lygis. Grėsmės žyma „smarki“ reiškia, jog pareigūnai mano, kad nauja ataka yra labai tikėtina.



NAUJAUSI KOMENTARAI

avarija :)

avarija :) portretas
Panasiau,kad laukiniai integruojasi,pagal savo iprasta stiliu.

Anonimas

Anonimas portretas
Eilini karta muslimas bande traiskyti zmones

Uk

Uk portretas
Biski su valandom suklydo 14.20 uk laiku o lt raso 17.20 nuo kada pasidare 3 valandos toks tarpas gsl vietoi 17.20 turetu but 16.20
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių