Prancūzų pora pripažinta kalta dėl auklės nužudymo

  • Teksto dydis:

Viena prancūzų pora ketvirtadienį buvo pripažinta kalta dėl savo 21 metų auklės nužudymo Londone praėjusių metų rugsėjį.

Sudegę su šeimininkais gyvenusios auklės palaikai buvo rasti poros sode Londone.

35 metų Sabrina Kouider (Sabrina Kuider) apsiverkė, kai ją ir jos 40-metį partnerį Ouissemą Medouni (Uisemą Meduni) Londono Senojo Beilio teismo prisiekusieji pripažino kaltais nužudžius prancūzę Sophie Lionnet (Sofi Lionė) ir sudeginus jos palaikus ant laužo sode.

„Tik Kouider ir Medouni tiksliai žino, kaip jie nužudė Sophie, bet prokurorai galėjo įrodyti, kad ji mirė dėl tyčinio ir ilgalaikio smurto, o ne atsitiktinai“, – sakė prokurorė Aisling Hosein.

„Jie abu drauge dalyvavo ir parengė planą, kaip sunaikinti jos palaikus ir išvengti atsakomybės už šį siaubingą nusikaltimą, dėl kurio buvo pripažinti kaltais“, – pridūrė ji.

Prisiekusieji tarėsi savaitę, o tada 10-čia balsų prieš du paskelbė sprendimą.

Prieš bausmės paskyrimą, numatomą birželio 26 dieną, S. Kouider bus atlikta psichiatrijos ekspertizė.

Abu kaltinamieji neigė nužudę S. Lionnet, bet pripažino sudeginę jos palaikus savo sode.

Teismas išgirdo, kaip pora tardė ir kankino S. Lionnet dėl to, kad ji esą susimokė su vienu buvusiu S. Kouider vaikinu Marku Waltonu (Marku Voltonu), buvusiu airių grupės „Boyzone“ nariu, kuris, jų teigimu, lytiškai išnaudojo jų šeimos narius.

S. Kouider teismui sakė, kad „tikrai smarkiai“ kirto auklei elektros laidu.

Jie abu nužudymu kaltina vienas kitą.

S. Kouider teismui liudijo, kad jos partneris, kurį ji vadina „Samu“, smurtavo prieš ją ir buvo su ja „dėl sekso, nieko daugiau, ir dėl pinigų“.

Jų advokatai per 30 dienų gali apskųsti nuosprendį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių