Rumunijoje į ligoninę pateko 12 amerikiečių parašiutininkų

  • Teksto dydis:

Rumunijoje į ligoninę pateko 12 amerikiečių karių, nesunkiai susižeidusių, kai šeštadienio naktį šoko su parašiutais, informavo pareigūnai.

Karinių pratybų „Atlanto ryžtas“ (Atlantic Resolve) atstovas Brentas M.Williamas (Brentas M.Viljamas) Rumunijos naujienų agentūrai „Agerpres“ sakė, kad nelaimė įvyko ankstų šeštadienį oro bazėje Kampija Turzyje šiaurės vakarų Rumunijoje. Pasak jo, 500 karių iššoko iš lėktuvų „C-130 Hercules“ per „labai rūsčias pratybas, kurios buvo gana rizikingos“.

Klužo karinės ligoninės atstovės Doinos Baltaru teigimu, 11 karių buvo paleisti iš gydymo įstaigos sekmadienį, dar vienas asmuo, nusibrozdinęs nugarą, dar porą dienų liks prižiūrimas medikų.

Tie kariai dalyvavo JAV, Bulgarijos, Vengrijos ir Rumunijos bendrose pratybose „Saber Guardian 17“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

orka

orka portretas
Vatnykams proga pakiauksėt...

cha

cha portretas
Tikriausiai jiems 9 valandą niekas nepadavė kavos su pyragėliu...buvo labai nelaimingi...

eikit nax......

eikit    nax......  portretas
jankiu kariauna pajuokos objektas , tai pliaze issilaipino desanta ...ir liko tam pliazo smely uzsikase, dabar is lektuvo jankiu smogiamosios armijos smogikai desantininkai issoko , kojas issisuko nugaras nusibrozdino snukius susigrudo --tai ne armija tai pridurku SOU , o dar eis rusu must , bekit asilai kol rusas neatejo ....... ir kuo skubiau.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių