Šaltinis: V. Putinas surado teroro išpuolio Maskvoje „pagrindinį teroristą“

  • Teksto dydis:

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas siekia suklaidinti visuomenę ir atsakomybę už teroro aktą Maskvos koncertų salėje „Crocus“ primesti Ukrainos saugumo tarnybos (SBU) vadovui Vasilijui Maliukui. Remdamasis žvalgybos tarnybomis, informuotas šaltinis apie tai pranešė portalui UNIAN.

Žvalgybos tarnybos nurodo, kad SBU vadovas V. Maliukas tapo V. Putino taikiniu Nr. 1.

„Rusai nori kaltę dėl teroristinio išpuolio „Crocus“ koncertų salėje suversti ant V. Maliuko ir paskelbti jį „pagrindiniu teroristu“. Jis taip pat įvardijamas kaip taikinys Nr. 1 Kremliuje“, – pažymi šaltinis.

Kaip rašo UNIAN, V. Putinas negali atleisti SBU dėl dviejų atakų prieš Krymo tiltą, ypač pirmosios, kuri sutapo su Rusijos diktatoriaus gimtadieniu, taip pat jūrų bepiločių orlaivių atakų prieš Rusijos laivus Juodojoje jūroje. Dar vienas skaudus dalykas, su kuriuo susijusi SBU, yra šalies naftos perdirbimo gamyklos. SBU taip pat sėkmingai kovoja su Rusijos agentais Ukrainoje.

„Todėl gali būti, kad po teroristinio išpuolio sulaikytų ir kankintų tadžikų „netyčia“ bus rastos „V. Maliuko vizitinės kortelės“, – pažymėjo šaltinis.

Primename, kad kovo 22 d. Maskvos „Crocus“ koncertų salėje įvyko didžiausias Rusijoje per 20 metų teroristinis išpuolis – ginkluoti užpuolikai šaudė į žmones, po to padegė pastatą ir pabėgo. Žuvo per 140 žmonių.

Atsakomybę už teroro aktą prisiėmė teroristinė grupuotė „Islamo valstybė “.

JAV žvalgyba pranešė iš anksto įspėjusi Maskvą apie galimą teroristinį išpuolį būtent „Crocus“ koncertų salėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vai, vai

Vai, vai portretas
o kas bus, jei surengs referendumus, nubalsuos, pareikš norą išeiti iš Rassijos deržavos – čiukčiai, kalmukai, nencai, jakutai, čiuvašai, baškirai, dar ir išdidūs čečėnai, ir nebeduos kremliui nei dujų, nei naftos? Iš ko gyvens kremliaus elitas, draugeliai oligarchai, kiti siurbėlės? Pasirodo, rassija savo ribose neturi jokių naudingųjų iškasenų...

Taigi

Taigi portretas
Piterio trolių fermoje – sujudimas: jaučiama nervinė įtampa ir komentatorių neįgalumas... pradėjo keiktis, seiliotis, blevyzgotis...

sako, kad

sako, kad portretas
visa Rassija - tai benzino/dujų kolonėlė... O tai ką ruselis gamina savo LIAUDIES BUIČIAI, apart ginklų, naftos ir dujų? Gal televizorius, auto, šaldytuvus, skalbimo mašinas, o gal kompjuterius, telefonus, o gal gerus įrankius– perspjauna Bosch ar Makita? O gal gerą varžtelį sugeba pagaminti? O gal kremliaus elitas noriai važinėja Ladomis? Ar ne geriau būtų, kad putleris rimčiau užsiimtų deržavos ekonomika, savo deklaruojamu “proveržiu”, o ne mojuotų ir grasintų demokratiniam pasauliui branduoliniu vėzdu…
VISI KOMENTARAI 84

Galerijos

Daugiau straipsnių