Sibire rastas maišas su daugiau kaip 50 nupjautų rankų

Upės pakrantėje Sibire rastas maišas su daugiau kaip 50 nupjautų žmogaus rankų. Chabarovsko miesto tyrėjai mįslingą radinį aptiko gavę atitinkamos informacijos, skelbia Rusijos naujienų agentūros.

Pradžioje spėliota apie nusikaltimą: rankos esą, pavyzdžiui, galėjo būti nukirstos kaip bausmė už vagystę. Tačiau tyrėjai, pasak vietos žiniasklaidos, greitai atmetė kriminalinį motyvą.

Tai yra 27 rankų poros, rašo „Siberian Times“. Jas prieš tai tyrė teismo medicinos ekspertai, kad surinktų informaciją apie neidentifikuotus lavonus: jei žmogaus palaikai ilgą laiką lieka neatpažinti, tai rankos paliekamos daktiloskopijai.

Prie kūno dalių rasta ir plastikinių apavų ant batų, kokie higienos sumetimais naudojami laboratorijose. Tyrėjai priėjo prie išvados, kad rankomis tiesiog buvo netinkamai atsikratyta kaip atliekomis. Dabar aiškinamasi, kas tai padarė.


Šiame straipsnyje: Sibirasrankosžmogžudystės

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
O tą kitą, su pimpalais, tai moterys iškart išsidalijo?..

Jotautas

Jotautas portretas
Tokios kokybiškos mėsos rinkinys gali atsirasti tik dvasingoje tautoj. Nedvasingose šalyse (0% dvasingumas) gyventojai valgo šunieną, šiek tiek dvasingesnėse šalyse mėgaujasi arkliena. Dvasingi 90% puotauja valgydami košerinę mėsą. Lietuviai yra per vidurį. Jie nevalgo dvasingojo peno, mėgaujasi lašiniais, kiauliena ir visiškai nesilaiko dvasingumo. Žinoma Putinas čia nė prie ko. Jis rūpinasi Krymo totoriais, į užsienį pabegusiais agentais, parūpindamas jiems košerinio maistelio.

Vytenis

Vytenis portretas
Štai tokia kultūra Rytuose. Prie Volgos, skaičiau, vienas kanibalas suvalgė keletą žmonų. Juk ten net viduramžiais švaistėsi klajokliai. Ainiai pralenkia pirmtakus.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių