Sirijoje per režimo ir Rusijos antskrydžius žuvo 21 žmogus

  • Teksto dydis:

Sirijos šiaurės vakarinėje Idlibo provincijoje per Damasko režimo ir Rusijos pajėgų aviacijos antskrydžius prieš sukilėlių pozicijas žuvo mažiausiai 21 žmogus, tarp jų aštuoni vaikai, pranešė padėtį šalyje stebinti nevyriausybinė organizacija.

Sekmadienį surengti antskrydžiai buvo naujausi smūgiai džihadistams ir sukilėliams, režimui tęsiant jau ilgiau nei savaitę trunkantį puolimą Idlibe – paskutinėje Damasko vyriausybės nekontroliuojamoje šalies provincijoje.

Per antskrydžius į vakarus nuo provincijos pietryčiuose esančio Sindžaro miesto žuvo „mažiausiai 21 žmogus, tarp jų aštuoni vaikai ir 11 vienos šeimos narių“, sakė Didžiojoje Britanijoje įsikūrusios organizacijos „Syrian Observatory for Human Rights“ SOHR direktorius Rami Abdel Rahmanas (Ramis Abdel Rahmanas).

„Režimas ir Rusijos pajėgos šiandien toliau iš oro atakavo kelis Idlibo provincijos rajonus“, – sakė jis naujienų agentūrai AFP.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Ta Amerika isnaudotoja viso pasaulio reikia nusluot .

įdomu

įdomu portretas
kaip tie skaičiuotojai vis sveiki ir gyvi,ir minos,ir bombos jų neima,ar iš Anglijos geriau matosi,kad teroristai žuvo?

Anonimas

Anonimas portretas
zuvo NE zmones o Amerikos remiami muslimu TERORISTAI. Gaila kad nenukale Amerikos instruktoriu. Saunuoliai sirai ir rusai. DAUGIAU zudykit amerikosu BANDITU
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių