Teniso žvaigždė V. Williams įtariama sukėlusi žmogaus mirtimi pasibaigusią avariją

  • Teksto dydis:

Teniso žvaigždė Venus Williams (Vinus Viljams) yra „kalta“ dėl avarijos Floridoje, per kurią buvo mirtinai sužalotas 78 metų vyras, sakoma policijos ataskaitoje, kurią ketvirtadienį gavo naujienų agentūra AFP.

37 metų V.Williams sankryžoje sumažino greitį ir į jos automobilį trenkėsi šio vyro 68 metų žmonos vairuotas automobilis. Avarija įvyko birželio 9 dieną Palm Bič Gardenso miestelyje į šiaurę nuo Majamio.

Vairuotojos vyras patyrė galvos traumą ir po dviejų savaičių ligoninėje mirė.

Septynių „Didžiojo kirčio“ (Grand Slam) turnyrų laimėtoja tuo metu nesinaudojo mobiliuoju telefonu ir nebuvo pavartojusi narkotikų ar alkoholio, nurodė policija.

Kito automobilio vairuotoja policijai papasakojo, kad važiavo į sankryžą vakarų kryptimi, kai šiaurės kryptimi važiavęs V.Williams automobilis staiga pastojo kelią, todėl ji nebespėjusi sustabdyti.

V.Williams policijai sakė, jog bandė pervažiuoti sankryžą, bet dėl spūsties sumažino greitį iki 8 km per val., o jos automobilis užblokavo kelią kitiems.

Į avariją patekusio kito automobilio vairuotojos vyras buvo paguldytas į intensyviosios slaugos palatą, bet vėliau mirė, rašė laikraštis „Miami Herald“. Jo žmona ligoninėje atsidūrė dėl kaulų lūžių ir kitų sužeidimų.

Jokie kaltinimai nebuvo pateikti, bet Palm Bič Gardenso policija pranešė, kad avarijos aplinkybės dar tiriamos.

„Tai nelaimingas atsitikimas ir Venus reiškia nuoširdžiausią užuojautą šeimai, kuri neteko artimo žmogaus“, – sakoma V.Williams advokato Malcolmo Cunninghamo (Malkolmo Kaningamo) pareiškime, kurį paskelbė minėtas laikraštis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių