Tragedija: Rusijoje nukritusios nuo pastato užsimušė dvi moterys ir mergaitė

  • Teksto dydis:

Rusijos tyrimų komiteto Udmurtijos skyriaus pareigūnai pradėjo baudžiamąją bylą dėl dviejų moterų ir vienos mergaitės mirties nukritus nuo namo stogo, penktadienį pranešė komiteto spaudos tarnyba.

Pasak tyrėjų, žuvusių moterų ir mergaitės kūnai buvo rasti Glazovo mieste, Pechtino gatvėje.

Kiek anksčiau Udmurtijos prokuratūros atstovai žurnalistams pranešė, kad žuvusiosios – 55 metų pensininkė, jos 35 metų duktė ir 9 metų vaikaitė – nukrito arba nušoko nuo namo stogo. Jos gyveno netoli vietos, kur buvo rasti jų lavonai.

Rusijos tyrimų komitetas paskelbė, kad pradėtas baudžiamasis tyrimas dėl mažametės nužudymo ir privedimo prie savižudybės.

„Būtinai bus patikrina, ar socialinių tarnybų atstovų veiksmai atitiko įstatymo numatytas jų tarnybines pareigas“, – nurodė spaudos tarnyba.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
Matomai šluotos neišsiskleidė .

...

... portretas
Che, įdomu - į Rusiją psich.grifai nesiveržia... ;D

Doris Carter

Doris Carter portretas
Prisijunkite prie manęs švęskite šitą didžiulę ir puikią dieną, kurią mano viešpataus Dievas padarė panaudodamas šį didžiulį ir galingą gydytoją, vadinamą pranašu Kamalu, išgydyti mano ŽIV / AIDS ligą, kuri jau 6 metus buvo priblokšta be sprendimo, siekiu sprendimai internete ir per ligoninę jie vis dar skiria man orientacijos apie narkotikus, kurie gali išplėsti savo metus. Dabar, kai pranašas Camala padėjo man išgelbėti mano ligą iš savo gyvenimo, aš labai skolingas, kad išgydytum mane tikrai ir vėl, Susisiekite su pranašu dr Kamalu už ŽIV gydymą šiandien: dr.camalahivadscure@yahoo.com.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių