Tūkstančiai iraniečių išėjo į gatves dėl JAV pasitraukimo iš branduolinės sutarties

  • Teksto dydis:

Irano miestuose tūkstančiai iraniečių penktadienį protestavo prieš JAV prezidento Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) sprendimą pasitraukti iš galingųjų pasaulio valstybių pasiekto susitarimo dėl Irano branduolinės programos.

Demonstracijos buvo panašios į kitas agresyvias, bet tvarkingas protesto akcijas, vykdavusias šalyje prezidentaujant draugiškesnių santykių su Vakarais siekusiam Hassanui Rouhaniui (Hasanui Rouhaniui) .

Nors nebuvo daug skanduojama „Mirtis Amerikai!“, daugelis iraniečių yra nuoširdžiai pasipiktinę D. Trumpo sprendimu ir stojo į griežtos linijos politikų – kurie jau ilgą laiką ragindavo nepasitikėti Vakarais – pusę.

D. Trumpas antradienį sustabdė savo šalies dalyvavimą 2015-aisiais pasiektame susitarime.

Iranas grasina artimomis savaitėmis vėl pradėti sparčiau sodrinti uraną, jei Teheranas nuspręs, kad pasitraukus JAV susitarimas nebeveikia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ir

ir portretas
visa sia itampa tai ne marionetes bet u. spec t. darbassu karine doktrina sukelti 3 P.K nes terorizmas juk nesites amzinai del fanatiku prablaiveimo ir zmoniu neapykantos ir jie galvoja kad tik karas juos apgins kas abejotina nes zus daug zmoniu bet bunkeriai nepadesir kosmoso jiegos to nedaleis........

Kauniokas

Kauniokas portretas
Kai tik pradėjo mėtit atomines bombas, jau tada reikėjo juos išdaužyt kaip blakes tuos amerikasosus
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių