Vokietijoje nuteista internetu paauglę dukrą seksui pardavinėjusi moteris

  • Teksto dydis:

Vokietijos teismas trečiadienį skyrė ketverius metus nelaisvės moteriai, prisipažinusiai, kad internetu pardavinėjo seksui savo paauglę dukterį.

37 metų moteris buvo nuteista dėl kaltinimų vaikų seksualine prievarta sąvadavimu, nurodė teismo atstovas spaudai.

Teismas taip pat skyrė ketverių metų ir dešimties mėnesių laisvės atėmimo bausmę moters 40-mečiui sugyventiniui. Jis pripažintas kaltu pagal tris kaltinimus dėl seksualinės prievartos už nusikaltimus, įvykdytus 2012-2013 metais.

Hildesheimo šiaurinėje Žemutinės Saksonijos žemėje teismas nustatė, kad moteris pusmetį internete pardavinėjo seksui savo dukrą, kuriai tuo metu buvo 16 metų. 

Ji organizuodavo dukters susitikimus su vyrais, pasilikdavo jų už seksą sumokėtus pinigus ir grasindavo paauglei, kad išmes ją iš namų, jei ši nepaklus.

Moteris taip pat ramiai stebėjo, kaip sugyventinis išprievartavo jos jaunesnę dukterį, kuriai tuo metu buvo 11 metų, ir netgi jam padėjo, rodo prokuratūros dokumentai. 

Teismo procesas prasidėjo tik šių metų sausį, nors vyresnioji dukra į policiją kreipėsi dar 2013 metų liepą.

„Šie nuosprendžiai yra svarbus signalas ir kompensacija mergaitėms“, – po teismo posėdžio naujienų agentūrai DPA sakė nuteistosios dukterų advokatas.

„Jos patyrė sunkiai suvokiamas kančias“, – pridūrė jis.

Teismo proceso metu moteris pripažino kaltę dėl jai pareikštų kaltinimų, nurodė teismo atstovas spaudai. Jos sugyventinis kaltės nepripažino.  

Pasak teismo atstovo, dėl fakto, kad nusikaltimo aukos yra pačios moters  vaikai, jai ir sugyventiniui teisėjai skyrė griežtesnes bausmes.

Posėdžiai vyko už uždarų durų, nes aukos yra nepilnametės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių