„Amber Cup“ turnyre antroji jaunių futbolo rinktinė privertė pasiduoti ukrainiečius

  • Teksto dydis:

Uostamiestyje vykstantį tarptautinį kasmetinį jaunių (iki 17 metų) futbolo turnyrą "Amber Cup" pergale pradėjo Lietuva antroji (U-16) jaunių rinktinė.

Roko Garasto treniruojama vienuolikė trečiadienį 1:0 (0:0) nugalėjo Ukrainos komandą. Pergalingo įvarčio autoriumi mačo pradžioje (8 min.) tapo Domantas Vitkus.

Pasak pranešimo, šeimininkų ekipai nepadėjo traumuotas kapitonas Arnas Borodinas. Vedlio raištį perėmė vartininkas Titas Krapikas.

"Vaikinai pasiruošę. Analizavome ukrainiečių rungtynes, tačiau nežinome, kokią taktiką jie naudos, žaisdami su mūsų komanda. Kaip ten bebūtų, varžovų ekipa - tikrai galinga. Mums bus puiki patirtis", - prieš dvikovą sakė R.Garastas.

Ukrainos rinktinė, praleidusi įvartį, pamažu atsigavo ir savo meistriškumą ne kartą teko demonstruoti T. Krapikui. Tiesa, porą progų turėjo ir aktyviai žaidęs, porą sykių iš toli smūgiavęs Džiugas Sūnelaitis.

Svečiai antrajame kėlinyje bandė atakuoti ir lyginti rezultatą, bet didelių pavojų prie lietuvių vartų nekilo, o kitus varžovų išpuolius likvidavo T.Krapikas.

"Džiaugiuosi mažu mūsų rinktinės laipteliu aukštyn. Šiandien vaikinai vykdė nurodymus ir patys suprato, kad taip darant galima pasiekti gerų rezultatų. Žinoma, buvo ir lūžio momentų, kai trūko jėgų. Kadangi daug darbo stovykloje buvo įdėta ir aš mačiau kaip vaikinai stengėsi, tai šiandien jų toks žaidimas manęs nei kiek nenustebino. - po rungtynių kalbėjo R.Garastas. - Lauksime rungtynių su metais vyresniais baltarusiais. Mūsų tikslas lieka žingsnelis po žingsnelio eiti pirmyn."



NAUJAUSI KOMENTARAI

įdomu

įdomu portretas
Krapikas, Garastas... ir futbolas!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių