„Atlantas“ išvijo gydytoją

  • Teksto dydis:

Klaipėdos „Atlanto“ klube perrikiuojamos ne tik žaidėjų, bet ir komandos personalo gretos.

Klaipėdos „Atlantą“ toliau drebina permainos. Kaip sportas.info jau skelbė, Įkandin buvusio vyriausiojo trenerio Konstantino Sarsanijos į Sankt Peterburgo „Zenit“ klubą išvyko rezultatyviausias A lygos futbolininkas Andrejus Paniukovas. Jis dalyvaus Rusijos klubo treniruočių stovykloje Austrijoje. Ten ir paaiškės, ar rusas liks gimtinės klube, ar grįš į "Atlantą" su kuriuo galioja sutartis iki 2018 metų.

Kiek anksčiau į gimtąją Rusiją patraukė ir „Atlanto“ legionierius Sergejus Obivalinas. Jis dalyvauja "Rostov" peržiūroje.

Klubas skelbia, kad šią savaitę parašus po vienerių metų sutartimi suraitė „Atlanto“ futbolo klubo generalinis direktorius Vacys Lekevičius ir 21-erių Davidas Andronikas.

Rumunišką pasą turintis moldavas į Lietuvą atvyko iš Moldovos – Nisporenio „Sperantos“ klubo, kuriame buvo nuo 2015-ųjų sausio. 2016-2017 m. sezone jis žaidė 24 rungtynes, įmušė 1 įvartį.

Moldovos jaunimo rinktinės 186 cm ūgio žaidėjas rungtyniaus vidurio saugo pozicijoje. Jis „Atlante“ galės debiutuoti, kai bus leista registruoti futbolininkus – nuo birželio 24 d.

Kaip rašoma „Atlanto“ feisbuko paskyroje, iš klubo išvytas ekipos gydytojas Olegas Miscenka. „Atlanto“ generalinis direktorius V.Lekevičius buvo priverstas taip pasielgti, kai medikas neišvažiavo su komanda į Latviją, į Ventspilyje rengtą treniruočių stovyklą.

O.Miscenka  į komandą buvo priimtas sausio mėnesį. Dabar komandos futbolininkus prižiūrės kineziterapeutas Viktoras Matulionis ir prieš daug metų klube gydytoju dirbęs Sigitas Ūselis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių