„Atlantas“ turės sumokėti kompensaciją „Taurui“

Lietuvos Aukščiausiasis Teismas panaikino apeliacijos instancijos teismo sprendimą ir už Edvino Gertmono pardavimą į Prancūziją įpareigojo Klaipėdos „Atlanto“ klubą sumokėti šimto tūkstančių eurų kompensaciją Tauragės „Tauro“ klubui.

Priminsime, kad analogišką sprendimą buvo priėmęs ir pirmosios instancijos teismas. Ši Lietuvos Aukščiausiojo Teismo nutartis yra galutinė, neskundžiama ir įsiteisėja nuo priėmimo dienos. „Mane J.Šetkus apvogė. Padaviau jam 70 tūkstančių litų, o šis sutvarkytus dokumentus pažadėjo atiduoti vėliau. Pakalbėjome kaip vyrai, o jis elgiasi, kaip..“, - prieš metus kalbėdamas su portalu futbolas.lt kalbėjo Vacys Lekevičius.

Tuomet jis pridūrė, kad teismo sprendimas klubo gyvenimą apsunkintų, bet nesužlugdytų. Dabartinė „Atlanto“ finansinė situacija, išvykus Konstantinui Sarsanijai, yra gerokai nestabilesnė nei prieš metus. Tiesa, klaipėdiečiai kol kas prie savęs turi Andrejaus Paniukovo kortą, už kurią į Rusiją išvykęs buvęs klaipėdiečių treneris, futbolas.lt duomenimis, yra pasiryžęs pakloti 150 tūkstančių eurų. Dar 215 tūkstančių eurų klubą pasieks prieš Kalėdas. Tuomet bus įvertintas klaipėdiečių indėlis už dalyvavimą UEFA Europos lygos atrankoje.

Pats E.Gertmonas ir toliau tęsia karjerą Prancūzijoje. Apie „Tauro“ ir „Atlanto“ konfliktą dažniausiai jis sužino tik iš spaudos. „Visiškai nieko nemanau, kadangi šitas konfliktas manęs neliečia. Klubai pasirašė sutartį, apie kurią aš nieko nežinau“, - kiek anksčiau futbolas.lt teigė vartininkas. „Atlantas“ į A lygą po pertraukos grįš jau šį sekmadienį. Pirmuoju jo varžovu taps „Trakų“ klubas. Klaipėdiečius treniruos V. Lekevičiaus ir Igorio Pankratjevo duetas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių