Čempionų lyga: „Barcelona“ išspirta iš tolesnės kovos jau ketvirtfinalyje

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį sužaistos dvejos atsakomosios 2015-2016 metų sezono UEFA Čempionų lygos futbolo turnyro ketvirtfinalio rungtynės, po kurių vietas pusfinalyje iškovojo Madrido „Atletico“ (Ispanija) ir Miuncheno „Bayern“ (Vokietija) klubai.

Didžiausią staigmeną ketvirtfinalyje pateikė Madrido „Atletico“ futbolininkai, kurie savo aikštėje 2:0 (1:0) nugalėjo praėjusio sezono taurės laimėtoją „Barcelona“ (Ispanija) vienuolikę ir, atsirevanšavo už nesėkmę svečiuose 1:2 (1:0).

Abu įvarčius nugalėtojams pelnė Antoine'as Griezmannas (36 min. ir 88 min. iš 11 m baudinio).

Kitas atsakomasis ketvirtfinalio susitikimas Lisabonoje tarp vietos „Benfica“ (Portugalija) ir Miuncheno „Bayern“ (Vokietija) komandų baigėsi lygiosiomis 2:2 (1:1), o vietą pusfinalyje Vokietijos čempionei garantavo pergalė namuose 1:0 (1:0) pirmojoje dvikovoje.

Ketvirtadienio rungtynėse Raulis Jimenezas (27 min.) išvedė šeimininkus į priekį, tačiau po tikslių Arturo Vidalio ir Thomaso Muellerio (52 min.) smūgio jau 2:1 pirmavo svečiai.

Išlyginamąjį įvartį šeimininkams pelnė Talisca (76 min.).

Trečiadienį vietas Čempionų lygos pusfinalyje iškovojo Madrido „Real“ (Ispanija) ir „Manchester City“ (Anglija) klubai.

Pusfinalio poros paaiškės penktadienį, o 2015-2016 metų sezono UEFA Čempionų lygos futbolo turnyro nugalėtojas paaiškės gegužės 16 dieną Milano (Italija) „San Siro“ stadione.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Užpelkis

Užpelkis portretas
Šiandienos lietuviškoji žiniasklaida tvirtai perėmusi turginę-zekinę terminologiją. "Išspirta", čia dar nieko. Galėjo būti "sutrypta", "parklupdyta", "pažeminta". Taip viresnieji, jau apmokyti kolegos moko jaunus žurnalistus "atkreipti dėmedį" į strsipsnį. Tobulėti dar yra kur. Dar nepanaudoti tokie "frezelogizmai" kaip "padaryta", "pagaidinta" ir pnš. Apie futbolą kaip žaidimą Lietuvoje praktiškai nerašoma. Viskas sukasi turginiame lygyje: kas kiek uždirbo, kas už kiek buvo parduotas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių