D. Maradona ketina vesti, patvirtino jo mergina

Diego Maradonos mergina pareiškė, kad jos mylimasis netrukus ketina duoti santuokos įžadus, tačiau tiksli vestuvių data dar nenustatyta.

„Tai įvyks šiais metais, jeigu mums tik pavyks“, – Rocio Oliva (Rosijo Oliva) kalbėjo oro uoste, atvykusi iš Dubajaus, kuriame moteris šiuo metu gyvena drauge su futbolo legenda.

Į Argentiną R.Oliva atvyko dalyvauti savo brolio, Luciano (Lusiano), gimtadienio šventėje.

Paklausta apie bulvarinėje spaudoje pasirodžiusius pranešimus, kad vestuvės su buvusia Argentinos futbolo žvaigžde planuojamos gruodžio 13 dieną, R.Oliva atsakė: „Ne, ne 13 dieną!“.

„Viskas gerai. Mes nuolat prasimanome ginčų“, – atsakė ji, paklausta apie gandus, kad šiuo metu poros santykiai nėra geriausi.

Vienoje garsenybių gyvenimo naujienų ir gandų laidoje buvo pranešta, kad 54 metų Maradonos ir 25 metų R.Olivos vestuvės vyks Vatikane ir jas palaimins popiežius Pranciškus, kuris pats yra gimęs Buenos Airėse ir garsėja kaip futbolo aistruolis.

Šiuo metu Maradona bylinėjasi su savo buvusia žmona ir jo dviejų dukterų motina Claudia Villafane (Klaudija Viljafanje) dėl pinigų trūkumo jų bendroje sąskaitoje. Pora išsiskyrė 2003 metais.

Kitos trys moterys Maradonai yra pagimdžiusius dar du sūnus ir vieną dukterį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių