D. Šernas sukirto rankomis su Vilniaus „Žalgirio“ futbolo klubu

  • Teksto dydis:

Nuo liepos pradžios su Lietuvos futbolo čempionu Vilniaus "Žalgiriu" besitreniravęs Darvydas Šernas sukirto rankomis ir padės komandai siekti pergalių UEFA Čempionų lygos atrankos turnyre.

Darvydas Šernas, kuriam liepos 22-ąją sukaks 31-eri, gali rungtyniauti atakuojančio ir krašto saugo, taip pat puolėjo pozicijose. 2008-aisiais Lietuvos nacionalinės rinktinės gretose debiutavęs ir 35 mačus sužaidęs saugas pastaruoju metu atstovavo "Ross County" (Škotija) ekipai.

Alytiškis yra atstovavęs tik dviem Lietuvos futbolo klubams: gimtojo miesto "Dainavai" bei Vilniaus "Vėtrai". Per savo ilgą karjerą futbolininkas žaidė Rusijos, Lenkijos, Turkijos, Škotijos ir tolimosios Australijos lygose.

Legionieriaus duonos D. Šernas ragavo tokiuose klubuose, kaip: Nalčiko "Spartak" (Rusija), Lodzės "Widzew", Lubino "Zaglebie", Suvalkų "Wigry" (Visi Lenkija), "Gaziantepspor" (Turkija), Perto "Glory" (Australija) ir Dingvolo "Ross County" (Škotija). Lietuvis du kartus triumfavo antroje pagal pajėgumą Lenkijos lygoje, taip pat tris kartus pasidabino Lietuvos A lygos sidabro medaliais.

Prie žalgiriečių prisijungęs D. Šernas tapo jau ketvirtu komandą papildžiusiu žaidėju šią vasarą. Neseniai komandą sustiprino Lucasas Gaucho, Jorgeas Chula ir Eliandro, o Donovanas Slijngardas šiuo metu pluša peržiūroje. Jo ateitis klube spręsis artimiausiu metu.

D. Šernas bus oficialiai pristatytas antradienį vyksiančioje oficialioje spaudos konferencijoje Lietuvos futbolo federacijos stadione.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių