Danijos futbolininkai pateko į pasaulio čempionato aštuntfinalį

  • Teksto dydis:

Rusijoje vykstančio pasaulio futbolo čempionato trečiojo turo C grupės rungtynėse Maskvoje antradienį Europos vicečempionė Prancūzija sužaidė lygiosiomis 0:0 su Danijos komanda.

Prancūzijos rinktinė jau anksčiau buvo užsitikrinusi vietą atkrintamosiose varžybose. Danijos ekipai užteko lygiųjų. Tiesa, pergalės atveju, danai būtų pakilę į pirmąją grupės lentelės vietą.

Rungtynėms teisėjavo brazilas Sandro Ricci.

Kitose grupės rungtynėse Sočyje Peru rinktinė 2:0 (1:0) nugalėjo Australijos ekipą ir iškovojo pirmąją pergalę.

Nors prieš mačą vilčių patekti į aštuntfinalį turėjo tik australai, Peru futbolininkai įrodė savo pranašumą. 18-ąją min. Peru komandą į priekį išvedė Andre Carrillo, o 50-ąją min. rezultatą padvigubino Paolo Guerrero.

Susitikimui teisėjavo rusas Sergejus Karasiovas.

Prancūzija surinko 7 taškus, Danija - 5. Aštuntfinalyje jos žais su D grupės komandomis. Trečioje pozicijoje atsidūrė Peru (3 tšk.), o ketvirtoje liko australai (1 tšk.).

Birželio 14 - liepos 15 dienomis vyksiančiame pasaulio čempionate dalyvauja 32 rinktinės, suskirstytos į aštuonias grupes. Į atkrintamąsias varžybas pateks po dvi geriausias grupių komandas. Finalas vyks liepos 15 dieną Maskvos Lužnikų stadione.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių