Dėl neprognozuojamų futbolo sirgalių telkiamos policijos pajėgos

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Šiauliuose bus sutelkta apie 450 teisėsaugos pareigūnų - taip rengiamasi futbolo rungtynėms tarp Pakruojo „Kruojos“ ir Balstogės „Jagiellonia“.

Lietuvoje laukiant 1,3 tūkst. neprognozuojamu elgesiu garsėjančių futbolo sirgalių iš Lenkijos, policija nuo trečiadienio vakaro dirba patikros punktuose pasienyje.

Šiaulių apskrities policijos pareigūnams talkins kolegos iš Vilniaus, Kauno, Panevėžio, Utenos, Telšių apskričių, atvyks ir Viešojo saugumo tarnybos kariai bei raitoji policija iš Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato.

Padėti Lietuvos pareigūnams atvyksta kolegos iš Lenkijos policijos, kurie gerai pažįsta savo šalies sirgalius. Jie dalysis turima informacija apie atvykstančius sirgalius, bendraus su jais, taip pat padės užtikrinti viešąją tvarką.

Policijos departamentas skelbia, kad pasienio punktuose bus įrengti stacionarūs policijos patikros postai. Bus atliekami transporto priemonių patikrinimai kelyje „Via Baltica“, todėl policija įspėja gyventojus planuoti keliones iš anksto, kad laiku pasiektų savo kelionės tikslą. Visa policijos turima informacija perduota Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnams, kurie taip pat padės kontroliuoti į Lietuvą vykstančius transporto srautus.

Policijos pajėgos dirbs ir Klaipėdoje, kur taip pat ketvirtadienį vyks futbolo rungtynės tarp futbolo klubų „Atlantas“ ir „Beroe Stara Zagora“ (Bulgarija). Policijos duomenimis, šių varžybų stebėti atvyks apie 50 futbolo sirgalių iš Bulgarijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jons

Jons portretas
Kam tarnauja agresyvūs lenkų sirgaliai- didelis klausimas.Jau buvo skelbta apie planuotas muštynes.Nukenčia isivaizduokime šimtai rusų sirgalių....ir pretekstas ginti savo piliečius,bet kurioj šaly.....ir ura,na Litvu! Gal jiems pamokama už tą chuliganizmą( iš anksto ) ?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių