Drama Jonavoje: Vilniaus „Žalgiris“ išplėšė pergalę per pridėtą laiką

  • Teksto dydis:

Lietuvos futbolo A lygos rungtynėse Jonavoje čempionato lyderis „Žalgiris“ per pridėtą laiką 2:1 nugalėjo Jonavos ekipą.

13-ąją minutę jonaviečiai netikėtai išsiveržė į priekį. Prie kamuolio baudos aikštelėje pirmasis suskubo Klaudijus Upstas, kuris aplenkė Donovaną Slijngardą ir tiksliai smūgiavo į artimąjį vartų kampą.

24-ąją minutę žalgiriečiai pelnė įvartį, kuris nebuvo įskaitytas. Egidijaus Vaitkūno smūgį prieš save atmušė Povilas Valinčius, tačiau Darvydas Šernas nukreipė kamuolį į vartus. Visgi teisėjas užfiksavo nuošalę.

Netrukus „Žalgiris“ turėjo atlikti priverstinį keitimą. Vietoje Manto Kuklio į aikštę žengė Serge'as Nyuiadzi.

29-ąją minutę Elivelto surengė puikų reidą dešiniuoju kraštu ir puikiai perdavė kamuolį į baudos aikštelę, kur galva tiksliai smūgiavo D.Šernas.

79-ąją minutę antrą geltoną kortelę užsidirbo „Jonavos“ puolėjas Laurynas Stonkus ir buvo pašalintas iš aikštės.

90-ąją minutę D.Slijngardas puikiai atliko perdavimą, po kurio Linas Klimavičius pasiuntė kamuolį į vartus ir išplėšė pergalę vilniečiams.

Su 38 taškais Vilniaus klubas yra užtikrintas A lygos lyderis.

Jonavos ekipa su 16 taškų užima šeštąją vietą.

Šią savaitę artėjančioms Čempionų lygos antrojo atrankos varžybų etapo kovoms besiruošiantis Vilniaus „Žalgiris“ savo sudėtį sustiprino solidžiu pirkiniu – 28-erių metų rumunu Liviu Antaliu, kuris į Lietuvos sostinę atvyko iš Klužo CFR komandos.

Nors kovą su Jonavos klubu naujokas dar praleido, L.Antalis vilkės 17-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius ir jau šį šeštadienį galės debiutuoti Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės trečiojo etapo rungtynėse su Klaipėdos „Atlantu“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lff

Lff portretas
Negyvas tas Zalgiris
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių