E. Jankauskas: pralaimėjome pelnytai ir nebėgame nuo atsakomybės

  • Teksto dydis:

Lietuvos vyrų futbolo rinktinė jau pirmame kėlinyje praleido 4 įvarčius, ir nors antroje mačo dalyje žaidimas susitvarkė, tačiau Edgaro Jankausko auklėtiniai nesugebėjo prilygti gruzinams, kurie triumfavo 4:0.

„Tai buvo pats blogiausias kėlinys mūsų rinktinės istorijoje“, – kalbėjo Lietuvos rinktinės treneris E. Jankauskas. – Matyt, tas ilgas tarpas mus privertė pamiršti, kas yra geras europinis rinktinių futbolas. Pralaimėjome visais komponentais savo priešininkams. Pačiu sunkiausiu momentu šioje dvikovoje mūsų ekipoje neatsirado lyderis, kuris galėtų perlaužti rungtynių eigą. Liūdna, nes rezultatas tikrai gėdingas“.

Treneris pripažino, kad mače su Gruzija nesuveikė rungtynių planas: „Susitarimai ir užduotys, kuriuos norėjome įgyvendinti, mums šįkart nepavyko. Turime sąžiningai prisipažinti, kad mums nepavyko. Pralaimėjome tikrai pelnytai ir nebėgame nuo atsakomybės. Tokios rungtynės parodo mūsų spragas ir trūkumus“.

Šiame mače Lietuvos rinktinėje debiutavo Modestas Vorobjovas, Justas Lasickas, Karolis Laukžemis ir Danielis Romanovskis, rašoma LRT.lt siųstame pranešime.

„Pasirodyti tokiame mače po keitimo nėra lengva, manau, kad jie neblogai susitvarkė. Esu patenkintas, pamačiau, kad jie nebijojo eiti į aikštę, žaidė drąsiai“, – kalbėjo treneris.

Jau sekmadienio rytą Lietuvos rinktinę iš Tbilisio miesto išvyks į Armėnijos sostinę Jerevaną, kur antradienį išmėgins jėgas su šios šalies rinktine.

Išsamesnis komentaras vaizdo reportaže:



NAUJAUSI KOMENTARAI

nefutbolistas

nefutbolistas portretas
Katastrofa!!!Baikit bajerius su tuo futbolu-nu nera LT futbolo.Geriau naslaiciams futbolinius pinigus isdalinkit!

ttt

ttt portretas
jeigu sis zmogus be savigarbos neatsistatydins gryzes is armenijos,reikes lanzbergiui skambint,sugriove kolukius,tai gal ir sita iskrypeliu lizda isardys

tik taip

tik taip portretas
turek jegu ir pasakyk as nesugebu treniruoti rinktines o tik imu alga uz dyka ir iseinu o ne duros stumimas
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių