Futbolo komentatorius laukia, kada H. Keinas neįmuš nuo 11 metrų

  • Teksto dydis:

Kroatija padėjo visam civilizuotam pasauliui sustabdyti Rusiją, o Anglija įveikė Švediją, tad prognozuoti šių dviejų laimėtojų susidūrimą pusfinalio mače sudėtinga, sako futbolo komentatorius Paulius Jakelis ir komikas, laidų vedėjas, futbolo fanas Paulius Ambrazevičius laidoje „Ambrazevičius&Jakelis: fotelio ekspertų įžvalgos“.

Anglai-kroatai, be galo netikėta pusfinalio pora, bet dėl to žiūrėti varžybas bus tik įdomiau, sako P. Jakelis.

„Netikėjau, kad anglai žais pusfinalyje ir kolegoms, visada tikinčiais anglais, sakiau, kad anglai neišeis iš grupės, vėliau kartojau, kad jie neišeis iš aštuntfinalio ir ketvirtfinalio, o dabar jau pats pradėjau tikėti, kad anglai gali kažką nuveikti, bet kroatus matyti pusfinalyje yra dar labiau netikėta“, – neslepia futbolo komentatorius.

Pasak jo, kroatams kažko trūksta – aštuntfinalis ir ketvirtfinalis jiems buvo labai sunkūs, nors mačuose su danais ir rusais jie buvo favoritai, bet nesugebėjo per pagrindinį laiką įrodyti, kad yra ženkliai geresnė komanda. Komentatorius nesitiki kroatų dominavimo ir šiose rungtynėse. Anot jo, tikėtina, kad ir šiame mače prireiks pratęsimo. Pasak jo, šių rungtynių favoritai yra anglai.

„Tikiu anglais, nes jie žaidžia visai neblogą futbolą, ypač jeigu neįsivelia į nesąmones, kaip su Kolumbija. Patinka netgi tai, kad apie 80 proc. jų įvarčių yra  po pakelto kampinio – poziciniame žaidime jie muša nuostabius įvarčius“, – sako P. Jakelis.

Jis atskleidžia, laukiantis kol anglijos rinktinės lyderis Haris Keinas neįmuš nuo 11 m. žymos, nes nuo čia jis įvarčius muša kaip užsuktas ir dėl to jau yra daugiausiai įvarčių pelnęs žaidėjas šiame čempionate.

Įdomu, ar finale pasikartos šimtametis Prancūzijos ir Anglijos karas, ar susitiks netikėčiausias duetas visoje futbolo istorijoje – Prancūzija-Kroatija?

Pilną laidos įrašą „Ambrazevičius&Jakelis: fotelio ekspertų įžvalgos“ galite rasti čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių