Futbolo rinktinės žaidėjai: įvykdėme tai, ką buvome suplanavę

  • Teksto dydis:

Lietuvos rinktinės futbolininkai po nulinėmis lygiosiomis pasibaigusių rungtynių su Azerbaidžanu kalbėjo, jog komanda išpildė planuotus susitarimus prieš rungtynes.

Antrajame kėlinyje į aikštę žengęs ir ne vieną smūgį atrėmęs vartininkas Džiugas Bartkus tvirtino, jog komanda pademonstravo gerą gynybą ir nepraleidę įvarčio įvykdė savo planą: „Mūsų pagrindinis tikslas - garbingai atstovauti Lietuvą. Šiandien, manau, pavyko neblogai atlikti savo darbą. Vykdėme trenerio nurodymus ir atlikome pagrindinius aspektus, kuriuos buvome suplanavę prieš rungtynes. Bandėme agresyviau pasitikti varžovus, laikėmės rungtynių plano ir disciplinuotai gynėmės, nepraleidome įvarčio“.

Aikštės viduryje varžovus ne kartą stabdęs Modestas Vorobjovas teigė, kad komanda norėjo įrodyti, kad yra verta daugiau: „Tai buvo apylygė kova, žaidė dvi lygiavertės komandos ir, manau, kad lygiosios yra dėsningas rezultatas. Po nesėkmės Liuksemburge visi stengėmės sužaisti kiečiau ir įrodyti, kad esame kažko verti, iš dalies tai pavyko. Manau, kad teisėjas „pametė“ šias rungtynes ir pradėjo mus stabdyti - mes žaidėme kietai, bet ne grubiai“.

Tuo tarpu 19-metis Paulius Golubickas šiandien debiutavo Lietuvos rinktinėje ir praleido aikštėje 62 minutes. Aktyviai netoli baudos aikštelės prieigų varžovams problemas kėlęs saugas buvo patenkintas savo debiutu.

„Nuotaikos džiugios - žaidžiau nemažą dalį rungtynių, puiku, kad pasiekėme teigiamą rezultatą. Didelio jaudulio nebuvo, ėjau kaip į kiekvienas rungtynes ir tas jaudulys per 5-10 minučių išnyksta. Treneris akcentavo, kad turime kompaktiškai ir disciplinuotai gintis, būti agresyviems ir neleisti jiems žaisti. Manau tai neblogai įgyvendinome ir turėjome progų įmušti“, - pozityviai mačą įvertino P. Golubickas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Alaušas

Alaušas portretas
Jo, rimtas planas - neįmušti nei vieno įvarčio...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių