Kauno derbis prigesino „Hegelmann“ viltis dėl bronzos

"Tegul tik važiuoja, tegul būna daugiau tų pergalių", - šypsojosi Nerijus Mačiulis. Jo treniruojamas "Kauno Žalgiris" atkeltose 18-ojo „Optibet A lygos“ turo rungtynėse į 4:0 nepaliko šansų Kauno rajono „Hegelmann“ kolektyvui, o N. Mačiulis taip sureagavo į buvusio žalgiriečio Lino Pilibaičio, šiemet tapusio "Optibet Pirmos lygos" nugalėtoju su Vilniaus rajono "TransInvest" klubu sugrįžimą į Kauną.

"Kol lieka bent teorinių vilčių, tol kausimės iš visų jėgų", - žadėjo "Kauno Žalgirio" vairininkas Nerijus Mačiulis.

Žaliai balti pasižymėjo jau pačioje rungtynių pradžioje – 5-ąją minutę  po puikaus Grato Sirgėdo perdavimo į baudos aikštelę taikliu bandymu išsiskyrė Vilius Armanavičius. Kiek vėliau žalgiriečiai klydo savo aikštės pusėje, tačiau A. Souzos smūgiui kiek sutrukdė M. Spano.

Pirmame kėlinyje Deividas Mikelionis turėjo atremti tolimą Filipo Dangubičiaus smūgį, kartą komandą teko gelbėti nuo rikošeto, o visiškai šalia vartų smūgiavo O. Oduenyi, tuo tarpu Vincentas Šarkauskas susitvarkė su Martyno Dapkaus smūgiu.

Tiesa, tiksint pridėtam teisėjo laikui prieš save antrą geltoną kortelę išvydo Hugo Figueredo, kuris savo ekipą paliko žaisti mažumoje.

 

 

„Hegelmann“ komandos padėtis antrojo kėlinio pradžioje tapo dar prastesnis – po G. Sirgėdo pakelto kampinio taikliu bandymu pasižymėjo Gratas Sirgėdas, o vos po kelių momentų D. Mikeliniui teko stabdyti Armando Kučio šūvį, virš vartų smūgiavo Artūras Dolžnikovas.

Laikui bėgant Karolio Šilkaičio ir Nerijaus Valskio tandemą stabdyti turėjo V. Šarkauskas, o kiek vėliau greitoje atakoje kamuolio iš Floriano Davido sulaukęs Artūras Dolžnikovas suklaidino varžovų gynėją bei kamuolį pasiuntė į vartų tinklą. F. Davidas taip pat galėjo pasižymėti, bet Klaudijus Upstas sužaidė pavyzdingai.

 

 

Dar vieną vinį į mėlynai baltos ekipos vartus jau per pridėtą teisėjo laiką smeigė Yuma Suwa, kuris varžovų baudos aikštelėje turėjo daug laisvės bei kamuolį pasiuntė į vartų tinklą.

"Kadangi grafikas intensyvus, siekėme greičiau atgauti jėgas ir pasirengti derbiui. Norėjome įmušti ir vėliau galėjome kiek atsikvėpti. Planas pavyko", - sakė "Kauno Žalgirio" treneris Nerijus Mačiulis.

Po sužaisto 18-ojo „Otpibet A lygos“ turo mačo „Hegelmann“ ekipa su 56 taškais rikiuojasi 4-oje pozicijoje, savo ruožtu „Kauno Žalgiris“ nuo Andriaus Skerlos vadovaujamos komandos atsilieka 3 taškais. 

"Esame nusivylę, nes nubraukėme pusės sezono darbą. Trūksta žodžių kalbant apie žaidėjų atsakomybę. Pirmiausia kalbu apie antra geltoną kortelę situacijoje, kai ji tikrai nebuvo būtina", - skundėsi "Hegelmann" treneris Andrius Skerla.

 

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

jk

jk portretas
kai kelias dienas lyja tai nestebetina

Aha sako kad

Aha sako kad portretas
naujo stadiono kokybes liapsusai vel islindo-purvyna prie vartu teko minkyt...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių