Kipre „Atlantas“ įveikė šios šalies jaunimo rinktinę

Anot tautos, nespėję net kojų apšilti Kipre, „Atlanto“ futbolininkai turėjo žaisti kontrolines rungtynes.

Pirmadienį atvykę į pirmąją treniruočių stovyklą, kuri baigsis vasario 9-ąją, jau antradienį Lietuvos žaidėjai varžėsi su Kipro jaunimo (iki 21 metų) rinktinę, kurią po atkaklios kovos įveikė 3:2.

Du įvarčius įmušė Maksimas Maksimovas, vieną – Rokas Krušnauskas.

Iš pradžių šios rungtynės nebuvo „Atlanto“ planuose, tačiau Kipro futbolo federacijai paprašius, klaipėdiečiai sutiko žaisti, nors ir šią salą-valstybę atskrido tik išvakarėse.

Nepaisant kelionės, lietuviai gerai pradėjo susitikimą. Gana greitai Maksimas Maksimovas pasiekė įvartį. Tačiau neilgai džiaugęsi klaipėdiečiai turėjo traukti kamuolį iš savo vartų tinklo. Šeimininkai išlygino rezultatą 11 m baudinio smūgiu.

Iki pertraukos antrą kartą spėjęs pasižymėti M.Maksimovas, dar sykį išvedė „Atlantą“ į priekį – 2:1. Antrąjį kėlinį Kipro jaunuoliams pavyko vėl atstatyti pusiausvyrą – 2:2.

M.Maksimovas galėjo pasiekti „hektriką“, tačiau išbėgęs vienui vienas prieš varžovų vartininką, jo neįveikė.

Apie 75-ąją min. kamuolys trečią kartą įskriejo į šeimininkų stačiakampį. Kaip parodė tolesni įvykiai, pergalingą įvartį įmušė Rokas Krušnauskas.

Pasak „Atlanto“ komandos trenerio Rimanto Žvingilo, vyko vyriška kova: „Abi ekipos kovojo „kaulas į kaulą“, nevengė šiurkščių veiksmų. Tai suprantama, abiejose ekipose beveik jaunuoliai, kurie nori parodyti save.“

Ketvirtadienį „Atlantas“ išmėgins su Rumunijos aukščiausiosios lygos Kažno „Concordia“ komanda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių