Klaipėdos „Atlanto“ vienuolikė Lenkijoje nugalėjo varžovus

Treniruočių stovyklą Lenkijoje surengęs penktąją vietą Lietuvos A lygoje užimantis Klaipėdos "Atlanto" klubas antrosiose kontrolinėse rungtynėse 2:1 (2:1) nugalėjo ketvirtąją vietą užėmusius Ščecino "Pogon" futbolininkus.

Pirmasis įvartis į lenkų vartus krito 16-ą minutę, o jo autoriumi tapo Evaldas Razulis. Labiausiai pasistengė Donatas Kazlauskas, savo krašte atėmęs kamuolį iš varžovų žaidėjų. "Atlanto" saugas įsiveržė į "Pogon" baudos aikštelę ir lyg ant lėkštutės perdavė kamuolį E.Razuliui, iš dviejų metrų taikliai spyrusiam į tuščius vartus.

Po penkių minučių krito įvartis dvynys. Ščecino legionierius iš Japonijos Takuya Murayama prie "Atlanto" baudos aikštelės perėmė iš klaipėdiečių kamuolį ir jį perdavė Dominikui Kunui. Lenkų puolėjui irgi iš dviejų metrų nebuvo sunku pasižymėti įvarčiu.

Klaipėdiečiai vėl išsiveržti į priekį spėjo dar iki pertraukos: 39-ą minutę galva kamuolį į varžovus vartus nukreipė Andrius Bartkus - 2:1.

Antrąjį kėlinį "Pogon" futbolininkai stengėsi išlyginti rezultatą - kartą lietuvius gelbėjo virpstas. Nepaisant to, "Atlantas" išsaugojo pergalingą rezultatą.

Pirmąjį treniruočių stovyklos mačą klaipėdiečiai 0:2 (0:1) pralaimėjo pastarųjų dvejų metų Lenkijos čempionei Varšuvos "Legia" komandai.

Iš karto po rungtynių su "Pogon" namo išvykę "Atlanto" žaidėjai, liepos 2-osios rytą išskris į Liuksemburgą, kur kitą dieną žais pirmąsias Europos lygos varžybų rungtynes su Diferdanžo "Differdange 03" klubu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių