Lietuvos devyniolikmečiai futbolininkai nusileido armėnams

  • Teksto dydis:

Lietuvos devyniolikmečių vaikinų futbolo rinktinė, tęsdama pasiruošimą Europos čempionato atrankos turnyrui lapkričio mėnesį Portugalijoje, ketvirtadienį antrosiose kontrolinėse rungtynėse Armėnijoje 0:1 (0:0) nusileido šios šalies bendraamžių komandai.

Dvikovą vykusią Armėnijos futbolo federacijos techninio centro stadione geriau pradėjo Dariaus Butkaus ir Svajūno Česnulio treniruojama Lietuvos rinktinė, kuri 5 minutę turėjo itin gerą galimybę įsiveržti į priekį. Deja, bet Justas Lasickas smūgiuodamas iš arti buvo netikslus.

Antrajame kėlinyje savo progų neišnaudojo Romualdas Blaževičius ir Julius Momkus, o varžovai netrūko nubausti mūsiškius. 61 minutę Edgaras Movsisianas būdamas tarp dviejų Lietuvos rinktinės gynėjų smūgiavo tiksliai.

Rungtynių pabaigoje lietuviai metė visas pajėgas į puolimą, turėjo iniciatyvą ir aktyviai spaudė varžovus, tačiau pastangos įvarčiu nevirto.

Pirmoji šių komandų dvikova antradienį baigėsi lygiosiomis 0:0.

Artimiausiose Lietuvos U-19 rinktinės planuose - birželio mėnesį stovyklą Palangoje ir Baltijos taurės turnyras Estijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių