Lietuvos futbolo bendruomenėje – netektis: vos 34-erių mirė futbolininkas M. Vaidžiulis

  • Teksto dydis:

Lietuvos futbolo bendruomenėje netektis – mirė vos 34-erių futbolininkas Mažvydas Vaidžiulis.

Liūdna žinia feisbuke pasidalijo „Joga Bonito“ futbolo komanda. 

„Komanda ir bendruomenės nariai, su dideliu liūdesiu pranešu, kad netekome mūsų mylimo Mažvydo Vaidžiulio, kuris per anksti paliko šią žemę būdamas 34 metų.

Mažvydas buvo ne tik komandos draugas, bet ir mūsų komandos siela, nepakeičiama ir branginama visų jį pažinojusių žmonių.

Kol vyksta pasiruošimas paskutiniam atsisveikinimui, noriu paprašyti tų, kas gali, suteikti finansinę paramą jo šeimai organizuojant laidotuves. Visi pinigai bus perduoti Mažvydo tėčiui. Dėl laidotuvių laiko ir vietos Panevėžyje bus patikslinta. Ačiū Jums,“, – antradienį rašoma socialiniame tinkle.

Norintys ir galintys prisidėti gali tai padaryti:

Gavėjas: Lukas Kukuraitis

Sąsk. nr.: LT867300010110825761

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Manau

Manau portretas
kad žmonės visas jėgas skiriantys aukštam fiziniam krūviui, turi didelę riziką baigt gyvenimą būtent taip.. Aišku, dauguma išlaiko, bet patys pagalvokit kaip turi nesustot širdis ir nesprogt kraujagyslės taip nežmoniškai sunkiai ,,ariant" treniruotėse ir varžybose? O jeigu dar asmeninis gyvenimas ,,gruzina"? O jeigu dar neužtenka laiko pailsėt, atsikvėpt ir paprasčiausiai išsimiegot? Liūdna. Liūdna kai gyvenimas toks neteisingas ir neleidžia normaliai pasiekt tikslus apie kuriuos svajoji..ATA tau, žmogau..

zmogus

zmogus portretas
visokie papildai tai dopingai kurie zudo jaunus zmones

jam nuo tu auskaru

jam nuo tu auskaru portretas
infekcija isimete del to ir uzsilenke
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių