Lietuvos rinktinės futbolininkai: žaidėme gerai, bet neišnaudojome progų

Nors Lietuvos vyrų rinktinė sužaidė lygiosiomis su Latvijos rinktine ir neiškovojo Baltijos taurės, nacionalinės komandos žaidėjų nuotaikos buvo dvejopos – vieni džiaugėsi gana sėkmingu mūsiškių žaidimu, o kiti krimtosi dėl neišnaudotų progų.

„Tikiuosi, kad įvartis pridės pasitikėjimo savimi rinktinėje. Grįžau po traumos, ilgą laiką nežaidęs, buvo malonu prisiminti tą įvarčio jausmą“, – sakė Lietuvos rinktinėje pirmą kartą įvartį įmušęs Karolis Laukžemis.

„Džiaugiuosi, kad žaidėme namie, gerai žaidėme, turėjome ir kelis momentus. Savo žaidimo nevertinsiu, tačiau emocijos yra pačios geriausios ir džiaugiuosi savo debiutu“, – kalbėjo pirmą kartą nacionalinės rinktinės aprangą vilkėjęs vartininkas Džiugas Bartkus.

„Tikrai buvo neblogos rungtynės, turėjome progų įmušti, o toliau, mums taip dažnai nutinka, patys neįmušame, padarome grubių klaidų gynyboje ir praleidžiame įvartį. Tas įvartis buvo lyg smūgis, tačiau gerai, kad atsigavome ir išlyginome rezultatą. Pasiekėme lygiąsias, tačiau niekas nėra jomis patenkintas“, – teigė rinktinės kapitonas Fedoras Černychas.

Kitas rungtynes Lietuvos rinktinė žais birželio 8 dieną, kai Maskvoje (Rusija) susitiks su pasaulio čempionatui besirengiančia Irano rinktine.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Užpelkis

Užpelkis portretas
Durneliai... Lietuvos rinktinės žaidimas prilygsta košmarui. Mes septintoje klasėje panašiai žaidėme. Technika nulinė, smūgių nėra, o jie kalba apie "gerą" žaidimą...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių