Lietuvos rinktinės saugas T. Eliošius: ir anglai turi silpnų vietų

  • Teksto dydis:

Su Lietuvos nacionaline futbolo rinktine pasaulio čempionato atrankos rungtynėms su Anglija besiruošiantis „Jonavos“ saugas Tautvydas Eliošius tiki, kad net ir Anglijos rinktinė turi silpnų vietų.

Penktadienio vakarą nacionalinė ekipa iš Čekijos atskrido į Londoną, kur šeštadienį surengė treniruotę įspūdingame „Wembley“ stadione, kur šiandien Edgaro Jankausko ekipa susitiks su atrankos grupės lydere Anglija. Kalbėdamas apie laukiančias rungtynes, „Jonavos“ ir rinktinės saugas Tv.Eliošius pažymėjo, kad lietuviai tiki savo galimybėmis ir jų negąsdina anglų futbolo žvaigždės.

„Labai daug ruošėmės, analizavome Anglijos rinktinę, jų stipriąsias savybes. Bandysime kiek įmanoma išnaudoti jų silpnąsias puses. Net ir tokios galingos komandos turi silpnų vietų, bandysime žaisti pagal savo planą. Mes kaip komanda, manau, esame labai stiprūs, disciplinuoti. Mūsų stiprioji pusė – kontraatakos, tai stengsimės rungtynėse išnaudoti“ – „Wembley“ stadione po treniruotės sakė „Jonavos“ futbolininkas.

Į rinktinę Tv. Eliošius pateko paskutinę akimirką ir tai, pasak žaidėjo, yra neįkainojama patirtis.

„Patekau, galima sakyti, į paskutinį traukinį, bet smagu, nes ne kiekvienas turi galimybę pamatyti ir pasitreniruoti tokiame stadione. Visas pasiruošimas vyko labai slandžiai, puikios sąlygos, esu labai patenkintas. Jei dar teks ir sužaisti šiose rungtynėse – iš vis fantastika“, – kalbėjo Tv.Eliošius.

Šį vakarą rinktinė žais „Wembley“ stadione, talpinančiame 90 tūkst. žiūrovų.

„Čia tikriausiai kol kas yra didžiausias ir geriausias stadionas, kokiame esu buvęs. Pradedant nuo aikštės kokybės, baigiant persirengimo kambariais, viešbučiu – viskas yra aukštos klasės“, – teigė saugas.

Anglijos ir Lietuvos pasaulio čempionato atrankos rungtynės Londone prasidės 19.00 val. Lietuvos laiku.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių