A lyga: apdovanoti pirmojo rato geriausias treneris ir žaidėjas

  • Teksto dydis:

Lietuvos futbolo A lyga paskelbė geriausią pirmojo pirmenybių rato žaidėją ir trenerį. Jais tapo Klaipėdos „Atlanto“ puolėjas Andrejus Paniukovas ir Vilniaus „Žalgirio“ ekipos vairą laikantis Valdas Dambrauskas.

„Atlanto“ legionierius iš Rusijos per pirmąjį čempionato ratą įmušė septynis įvarčius ir labiausiai prisidėjo prie uostamiesčio komandos pergalių. Geriausio rato futbolininko rinkimuose jis aplenkė žalgirietį Elivelto bei „Sūduvos“ gynėją Andro Švrljugą.

„Žalgirio“ strategas V. Dambrauskas pirmajame rate komandą atvedė į 6 pergales iš 7 galimų. Jo vadovaujama ekipa patyrė nesėkmę antrame čempionato ture, kai minimaliu rezultatu buvo nusileista Utenos „Uteniui“, bet po to nepaliko vilčių nei vienam varžovui. Už šio trenerio liko Vladimiras Čeburinas („Sūduva“) ir Konstantinas Sarsanija („Atlantas“).

Geriausiam rato futbolininkui ir treneriui įteikti 400 eurų vertės čekiai.

Labiausiai išsiskyrusiam žaidėjui ir treneriui apdovanojimai bus teikiami po kiekvieno čempionato rato, o sezono pabaigoje – geriausiam čempionato futbolininkui bei strategui.

Geriausią rato žaidėją ir trenerį renka komentatoriai, sporto žurnalistai ir futbolo ekspertai, reitinguodami po tris solidžiausiai ir spalvingiausiai rungtyniavusius futbolininkus bei tris efektyviausiai komandoms vadovavusius trenerius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių