A lyga: „Jonava“ pirmą ratą ruošiasi baigti pergalingai

  • Teksto dydis:

Skaudų pralaimėjimą praėjusiame ture patyrusi „Jonavos“ ekipa A lygos I ratą sieks užbaigti tik pergale. Jonaviškiai trečiadienį vyks į Kauną, kur susitiks su pergalės skonio dar nepatyrusiu „Stumbru“.

Praėjusiame sezone Kauno futbolininkai jonaviškius įveikė kovoje dėl penktos vietos. Prisimindamas šias kovas „Jonavos“ puolėjas Laurynas Stonkus sako, kad „Stumbras“ ir šiemet grėsmingas varžovas, tačiau jis su komanda vyks tik taip trokštamos pergalės.

„Prisiminus praėjusių metų dvikovas su „Stumbru“, nė vieneriose rungtynėse nebuvo lengva – kauniečiai visada būdavo rimtas varžovas. Šiam susitikimui taip pat ruošiamės labai rimtai, nežiūrėdami į tai, kad kauniečiai nelaimėjo nė karto. Pergalė mums yra būtina, sieksime tik jos. Norime būti kur kas aukščiau, nei esame dabar, – dėl to ir važiuosime. Pergalinga pirmo rato baigtis pridėtų dar daugiau pasitikėjimo savimi“, – sakė klubo puolėjas.

Praėjusiame ture skaudų pralaimėjimą 0:2 (0:1) Klaipėdos „Atlantui“ patyrusi „Jonavos“ ekipa (6 taškai, 6 vieta) kol kas yra iškovojusi vieną pergalę, du kartus suklupusi ir tris kartus sužaidusi lygiosiomis. Garsių klubų žaidėjais pasipildęs ir ambicijų prieš sezoną neslėpęs Kauno „Stumbras“ (7 vieta, 2 taškai) praėjusiame ture 0:1 (0:0) nusileido „Trakams“ ir tai buvo jau ketvirtas jų pralaimėjimas šiame sezone. Be viso to, kauniečiai yra iškovoję dvi lygiąsias.

„Kauno klubas jau nebestebina žaidėjų kaita, mano nuomone, tokia žaidėjų rotacija apsunkina jų žaidimą aikštėje. Tą matome ir turnyrinėje lentelėje, tačiau, be abejo, jų nuvertinti toli gražu nereikia. Mes patys keliose rungtynėse buvome susikaustę, tarsi kažko bijojome, tačiau tai, manau, išsprendėme ir prieš „Stumbrą“ žaisime žymiai agresyviau“, – ryžto neslėpė L.Stonkus.

Apibendrindamas pirmą ratą, klubo puolėjas pažymėjo, kad komanda dar neparodė savo geriausio žaidimo ir žadėjo nenustoti mušti įvarčių, kurių per pirmas kovas pelnė jau 10.

„Pirmas ratas parodė, kad galime kovoti su visomis komandomis. To galbūt negalėjome pasakyti pernai, bet šiemet esame nusiteikę rimčiau. Paskutinėse dvejose rungtynėse kluptelėjome, fortūna buvo nusisukusi nuo mūsų, bet per pirmą ratą įmušėme nemažai įvarčių ir tikrai nesustosime. Manau, antrame rate demonstruosime dar geresnį žaidimą“, – kalbėjo vieną įvartį savo sąskaitoje turintis L. Stonkus.

Kauno „Stumbro“ ir „Jonavos“ rungtynės Nacionalinės futbolo akademijos stadione balandžio 19 d. prasidės 18.00 val. Įėjimas – nemokamas.


Šiame straipsnyje: JonavaA lygaStumbras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių