„Manchester City“ pralaimėjimą „Chelsea“ ekipai vainikavo dvi raudonos kortelės

  • Teksto dydis:

Pirmą kartą Anglijos „Premier“ lygoje susikirto trenerių Pepo Guardiolos ir Antonio Conte keliai. Katalono vadovaujamas „Manchester City“ namuose turėjo pripažinti Londono „Chelsea“ pranašumą 1:3, nors sužaidus valandą „City“ dar buvo priekyje.

„City“ kamuolį kontroliavo net 61 proc. žaidimo laiko ir atliko dviem smūgiais daugiau (11 ir 9).

Londono klubas iškovojo jau 8 pergalę iš eilės ir po 14 turų yra surinkęs 34 taškus. „City“ lieka su 30 taškų.

Įdomu tai, kad iki šios viešnagės „Chelsea“ buvo laimėjusi vos vieną mačą iš paskutinių šešių „City“ tvirtovėje (W1 D1 L5).

Jau šeštą rungtynių minutę aistros kilo prie „Chelsea“ komandos vartų, kai kovodamas su varžovu Gary Cahillas sužaidė ranka – arbitras baudinio neskyrė.

„City“ į priekį išsiveržė prieš pat pertrauką, kai tas pats G.Cahilas nukreipė kamuolį į savus vartus po Jesuso Navaso perdavimo iš krašto.

57 minutę neįtikėtinos progos neišnaudojo į kontraataką pasileidęs Kevinas De Bruyne. „City“ belgas atsidūrė vienas prieš vartus, tačiau iš poros metrų pataikė į skersinį.

60 minutę „Chelsea“ išlygino rezultatą – pasižymėjo Diego Costa. Tai pirmas D.Costos įvartis į „Manchester City“ vartus „Premier“ lygoje. Tuo pačiu tai 20-oji lygos komanda, kuriai D.Costa įmušė (žaidė prie 23).

Ispanijos pilietybę turintis brazilas prisidėjo ir prie antrojo „Chelsea“ įvarčio. Po jo perdavimo tiksliai į kairįjį vartų kampą smūgiavo Willianas.

90 minutę „Chelsea“ pergalę įtvirtino kontraatakoje pasižymėjęs Edenas Hazard'as.

Rungtynės baigėsi incidentu, po kurio raudonas korteles išvydo du „City“ žaidėjai – Sergio Aguero už tai, kad įsirėžė į Davidą Luizą, o Fernandinho už išpuolį prieš Cescą Fabregasą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių