„Manchester United“ pergalė prieš „Arsenal“ pažymėta raudona kortele

  • Teksto dydis:

„Manchester United“ futbolininkai namuose užtikrintai 3:1 nugalėjo Londono „Arsenal“ klubą, tačiau rungtynes baigė mažumoje, nes Paulis Pogba buvo nubaustas raudona kortele.

Pirmasis įvertis į „Arsenal“ vartus krito jau 4-ąją minutę, kai po varžovų klaidos Antonio Valencia pasiuntė kamuolį vartininkui tarp kojų.

Ilgai laukti nereikėjo ir antrojo įvarčio: 11-ąją minutę Londono ekipa grubiai suklydo savo aikštės pusėje, o įvartį pelnė Jesse Lingardas.

Po pertraukos 49-ąją minutę rezultatą sušvelnino Alexandre'as Lacazette'as. Nors futbolininkas jau nesitikėjo sulaukti perdavimo iš vieno prieš vartininką atsidūrusio Aarono Ramsey, pastarasis priėmė netikėtą sprendimą ir prancūzas pelnė lengvą įvartį.

„Raudonieji velniai“ pergalę įtvirtino 63-ąją minutę, kai puikaus Paulio Pogbos perdavimo sulaukęs J.Lingardas pelnė savo antrąjį įvartį.

Rezultatyvaus perdavimo autorius P.Pogba 74-ąją minutę gavo raudoną kortelę. Jis kovojo dėl kamuolio, bet grubiai užlipo ant Hectoro Bellerino kojos ir buvo išvarytas iš aikštės.

35 taškus turintis „Manchester United“ nuo lyderio „Manchester City“ atsilieka 5 taškais, tačiau „miestiečiai“ savo 15-ojo turo rungtynes žais rytoj ir atotrūkį galės padidinti.

Londono „Arsenal“ kraityje – 28 taškai, „gunneriai“ žengia penkti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių