Metų mūšiui pasiruošęs „Žalgiris“ – jau Razgrade

  • Teksto dydis:

Pirmadienį ryte pradėję kelionę iš Vilniaus „Green Hotel“ viešbučio, vidurnaktį Vilniaus „Žalgiris“ futbolininkai ir treneriai pasiekė Razgrado miestą. Iš Kauno oro uosto Lietuvos čempionai per Varšuvą skrido į Bukareštą, o po to sekė tris valandas trukusi kelionė autobusu.

Atsinaujinusiame Kauno oro uoste be jokių nesklandumų savo reikalus sutvarkę žalgiriečiai po valandos jau buvo Varšuvoje, o dar po kelių valandų pasiekė ir Bukareštą.

Rumunijos sostinėje „Žalgiris“ dar spėjo surengti ir vakarinę treniruotę. Žalgiriečiai pusantros valandos praleido Bukarešto „Dinamo“ ekipos treniruočių bazėje.

Pasak komandos trenerio Rolando Džiaukšto, futbolininkai turėjo puikią progą išmėginti natūralios dangos aikštę, išjudinti po keturias valandas trukusių skrydžių sustingusius raumenis bei prisiminti tam tikrus namų darbus.

„Kelionė nebuvo labai varginanti, bet pasėdėjus lėktuvuose būtinai reikėjo pajudėti. „Dinamo“ maloniai suteikė mums savo treniruočių aikštyną, sąlygos tikrai labai geros – persirengimo kambariai, fizioterapijos priemonės, kelios tvarkingos futbolo aikštės. Treniruotė buvo lengvo pobūdžio, jos metu dar kartą prisiminėme trečiadienio rungtynėse numatytą žaidimo planą, šiek tiek laiko skyrėme ir standartinėms padėtims“, – teigė R.Džiaukštas.

Vidurnaktį iš Bukarešto atvykę į Razgradą žalgiriečiai apsistojo „Cartoon Hotel“ viešbutyje ir po vėlyvos vakarienės skubėjo ilsėtis. Antradienį „Žalgirio“ laukia pažintis su Bulgarijos čempionų gimtuoju miesteliu bei pagrindiniu artėjančio mūšio lauku – „Ludogorec“ stadionu.

Paskutinė treniruotė įvyks antradienį vakare. „Neabejoju, kad mus Razgrade įdėmiai stebės varžovai, tad kažkokių taktikos ar standartinių padėčių atlikimo pavyzdžių nenaudosime. Tiesiog lengvai pasitreniruosime ir pasiruošime rungtynėms“, – pažadėjo R.Džiaukštas.

UEFA Čempionų lygos antrojo atrankos etapo atsakomosios rungtynės tarp „Žalgirio“ ir Razgrado „Ludogorec“ prasidės trečiadienį 21 val. Lietuvos laiku.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių