Naujokas Marcelo – garsiuose Brazilijos klubuose žaidęs P. Coutinho draugas

  • Teksto dydis:

Kauno „Stumbro“ futbolo klubą papildė 26-erių metų atraminis saugas iš Brazilijos Marcelo Pereira Munizas, kuris per savo karjerą yra rungtyniavęs ne viename garsiame gimtinės klube.

Ambicijų nestokojančio „Stumbro“ naujokas visą savo karjerą praleido Brazilijoje, kur jam teko žaisti ir kartu su ryškiausiomis futbolo žvaigždėmis.

„Septynerius metus praleidau „Vasco Da Gama“ klube, kur teko kartu rungtyniauti ir gyventi su tokiais žaidėjais kaip Philipe‘as Coutinho ir Alexas Teixeira. Vėliau persikėliau į „Botafogo“, kur praleidau dvejus metus. Čia pasirašiau ir savo pirmą profesionalų kontraktą“, - fcstumbras.lt pasakojo komandos naujokas.

Vėliau Marcelo atstovavo „Porto de Caruaru“, o pastaruoju metu žaidė garsiame Brazilijos „America FC“ klube. Sudėtingai europiečiams suprantamoje Brazilijos futbolo struktūroje „America FC“ rungtyniauja pajėgiame Rio de Žaneiro čempionate. Vienas iš šio klubo savininkų – legendinis Romario, kuris 2010 m. šioje ekipoje užbaigė savo profesionalo karjerą.

„Esu komandinis žaidėjas, man visada svarbiausi yra komandos interesai. Esu gynybinio tipo saugas, geriausiai jaučiuosi žaisdamas atraminio saugo pozicijoje. Nors į Lietuvą atvykau tik prieš keletą dienų, jau spėjau apsiprasti, nes kolektyvas priėmė puikiai, tad adaptuotis yra gerokai lengviau. Vienintelis minusas – šaltis, prie jo priprasti reikės laiko.

Ko tikiuosi iš artėjančio sezono? Titulų. Tai būtų fantastiška, to ir sieksime“, - kalbėjo saugas.

Įdomus faktas – „Stumbro“ naujokas yra geras „Liverpool“ ir Brazilijos rinktinės saugo Philippe‘o Coutinho draugas, su kuriuo kartu žaidė dar būdamas itin jaunas „Vasco Da Gama“ klube.

Žaidėjai artimai bendrauja ir dabar, o praėjusiais metais P. Coutinho „Stumbro“ naujoką pradžiugino itin originaliai. „Mes susiskambinome ir jis paprašė mano paso duomenų. Nesakė, kodėl, o vėliau pranešė, jog netrukus manęs laukia skrydis į Prancūziją. Čia susitikome ir kartu apsilankėme „Disneylande“. Jis – puikus žmogus“, - fcstumbras.lt pasakojo žaidėjas.

Marcelo debiutas „Stumbro“ klube gali įvykti jau šį šeštadienį, kai 15 val. Kauno NFA stadione „Stumbras“ susitiks su Kėdainių „Nevėžiu“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių