A. Novikovas: ruošiamės laimėti rungtynes prieš Slovėnijos rinktinę

  • Teksto dydis:

Lietuvos rinktinės krašto puolėjas Arvydas Novikovas optimistiškai žvelgia į artėjančias Europos čempionato rungtynes prieš Slovėnijos ir Anglijos rinktines.

"Kol kas žiūrime tik į rungtynes prieš slovėnus ir ruošiamės jas laimėti. Pirmajame mače visi pamatė, kad mes galime prieš juos žaisti. Tiesiog darėme vaikiškas klaidas ir praleidome įvarčius. Tačiau susikūrėme ir daug progų. Įmušėmė įvartį iš nuošalės, kai žaidėjas galėjo neliesti kamuolio ir galbūt rungtynės būtų visai kitaip susiklostę", - tikino Novikovas.

24 metų žaidėjas taip pat papasakojo apie savo padėtį Vokietijos ekipoje ir tikino, kad buvo neteisingai suprastas po rungtynių su San Marinu.

"Bochum" komandoje man dar reikia užsitarnauti trenerio pasitikėjimą ir taip greitai nepateksiu į pagrindinę ekipos sudėtį.

Sutartį su klubu pasirašiau tada, kai buvau traumuotas. "Bochum" skynė pergales, buvo pirmoje vietoje, todėl dabar sunku prasibrauti į vienuoliktuką. Reikia daugiau laiko ir galvoju, kad ateityje viskas bus gerai.

Prieš San Mariną nesužaidėme geriausių rungtynių, tačiau svarbiausia, kad laimėjome. Galėjo būti ir blogiau. Po rungtynių pasakiau, kad žaidžiame dėl savęs. Tačiau neturėjau to omenyje. Mes atvažiuojame žaisti už Lietuvą, fanus, šeimas, artimuosius.

Pasakiau "dėl savęs" t.y. kad pajusti tą malonumą, kai nesigauna, norisi geriau kažką padaryti. Tikrai neturėjau omenyje, kad žaidžiame dėl savęs, kai atvažiuojame į rinktinę", - sakė Novikovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Blabla

Blabla portretas
Pasvajok gal praeis

pranas

pranas portretas
Gal pradzioje laimekit pries Balbieriskio (Rumsiskiu,Krekenavos...)pradinuku lygio komanda,o tada pradekit svajoti apie vyresniu klasiu komanda.O nacionalines kitu krastu rinktines palikim musu ainiams.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių