Paaiškėjo lietuvių varžovai pasaulio salės futbolo čempionato atrankos turnyre

  • Teksto dydis:

Kaune spalio 22-25 dienomis įvyks keturių nacionalinių rinktinių preliminarus atrankos turnyras dėl kelialapio į pagrindinį Europos atrankos etapą. Geriausios 7 Europos komandos pateks į 2016 metais FIFA organizuojamą pasaulio salės futbolo čempionatą Kolumbijoje.

Pasak Lietuvos futbolo federacijos (LFF), Lietuvos nacionalinė vyrų salės futbolo rinktinė Kaune varžysis su Prancūzijos, Albanijos bei Maltos atstovais.

Aukščiausia pagal reitingą prancūzų komanda šių metų kovą žaidė Europos čempionato pagrindiniame etape Slovėnijoje, tačiau grupės varžybose užėmusi trečią vietą nepateko į atkrintamąsias varžybas.

Albanai Kaune sieks revanšo prieš prancūzus, su kuriais susitiko šių metų sausį ir pralaimėjo rezultatu 2:5.

Maltos rinktinė pastaraisias metais tarptautinėse varžybose demonstruoja kuklius rezultatus. Lietuviai, savo ruožtu, penktą kartą pasirodys pasaulio čempionato atrankoje ir pasistengs mesti iššūkį visoms atvykstančioms komandoms.

Rinktinės treneris Kęstutis Rudžionis vos sužinojęs varžovus išskyrė prancūzus kaip favoritus bei pažymėjo, kad turnyro rengimo data kelia nuogąstavimų.

"Prancūzai mūsų grupėje favoritai, o visos likusios parodys, ką gali. Varžybų laikas yra mums nepalankus, nes įprastai dar neprasideda nacionalinis čempionatas ir neaišku, kokioje formoje žaidėjai bus, kokią praktiką turės. Tokia realybė, bet tai netapo staigmena, ruošimės", - pažymėjo treneris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių