A. Paniukovas: mušti įvarčius kiekvienose rungtynėse – neblogai

  • Teksto dydis:

Kiekvienas individualus apdovanojimas futbolininkui - tarsi padėka už gerą žaidimą. Šiame sezone į Klaipėdos "Atlantą" sugrįžęs rusas Andrejus Paniukovas nuo pirmųjų rungtynių priminė apie save. Reguliariai įvarčius mušęs puolėjas buvo išrinktas ne tik geriausiu I rato "Atlanto" futbolininku, bet ir geriausiu visos A lygos žaidėju.

– Andrejau, tapai geriausiu A lygos ir „Atlanto“ pirmo rato žaidėju. Kaip jautiesi sulaukęs tokio įvertinimo?

– Įmušęs septynis įvarčius supratau, kad turiu galimybę pakovoti dėl šio vardo. Malonu, kai aplinkiniai įvertina mane,  mano žaidimą. Tai džiugina.

– Sugrįžai į komandą po beveik dviejų metų. Per tą laiką teko vilkėti prancūzų klubo "Ajacio“ ir portugalų „Bragos“ marškinėlius. Kokios nuotaikos buvo, kai vėl grįžai į Klaipėdą?

 – Grįžau į Lietuvą norėdamas mušti dar daugiau įvarčių. Tai galite įsitikinti. Norėčiau, kad man padedant „Atlantas“ užimtų ne ketvirtą vietą, kurią užėmė pernai, o pakiltų aukščiau. Mes galime ir mes kovosime dėl medalių.

– Kaip tau šis sezonas, kaip ir pirmajame rate muši daug įvarčių, gauni individualius apdovanojimus ir pripažinimą. Ar neprimena pirmojo sezono, kai vilkėjai „Atlanto“ marškinėlius?

– Pirmajame sezone mušiau po 4 įvarčius per rungtynes, o vėliau būdavo varžybų kuriose nepasižymėdavau, tai šiame sezone mušu beveik per kiekvienas rungtynes. Manau tai yra geriau.

– Kuris tavo įvartis kol kas yra pats įsimintiniausias šiame A lygos sezone?

– Pirmajame rate išskirčiau įvarčius į „Stumbro“ ir "Trakų" vartus, o jau antrajame rate buvo pora gražių įvarčių - kulnu į Kauno "Žalgirio" vartus ir išlyginamasis įvartis į "Sūduvos" vartus.

– Kokia situacija su lietuvių kalba? Ar jau pramokai? 

– Suprantu, bet kalbėti nekalbu – dar per sunku. Kai prabylu – komandos draugai juokiasi.

– Kaip leidi laisvalaikį Klaipėdoje, gal turi pamėgtų vietų?

– Dažniausiai laiką leidžiame su komandos draugais, žiūrime futbolą, su bičiuliais einame pasivaikščioti, pavalgyti mieste. 

– Ar tėvai jau buvo atvykę aplankyti?

– Pirmaisiais metais buvo.  Šįmet – dar ne. Ir šiemet atvažiuos.


Šiame straipsnyje: Andrejus PaniukovasAtlantas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių