Pirmieji susitikimai A. Fokino taurės turnyre nenuvylė futbolo gurmanų

14-ajame Aleksandro Fokino taurės futbolo turnyre, kuriame panoro dalyvauti dešimt komandų, įvyko pirmieji susitikimai.

A pogrupyje itin atkakli kova vyko tarp „Saremos“ ir „Futbolo mokyklos“ vienuolikių, pasibaigusi lygiosiomis – 2:2.

Po Luko Šarkauskio įvarčio (36 min.) „Sarema“ pirmavo, tačiau antrąjį kėlinį du įvarčius įmušęs Gerardas Ruzgys ne tik išlygino (56 min.), bet ir išvedė (68 min.) į priekį  „Futbolo mokyklos“ ekipą – 2:1. Vis dėlto, jauniesiems žaidėjams nepavyko išsaugoti pergalės – 78-ąją min. pusiausvyrą   atstatė Germanas Jezerskis.

Kitose pogrupio varžybose nugalėtojas šventė įtikinamą pergalę 9:2. Tokiu skirtumu „ARGpakas-Sendvaris“ sutriuškino „Titanic“ ekipą. Susitikimo pradžia nieko blogo nežadėjo – 29-ąją min. rezultatas buvo lygus – 1:1. Tačiau „ARGpako-Sendvario“ futbolininkai dar iki pertraukos spėję įmušti du įvarčius, po pauzės tęsė rezultatyvių atakų bangas. Labiausiai pasižymėjo 4 kartus taikliai spyręs Tadas Jurkus, po du kartus varžovų vartininką nuginklavo Karolis Tendys ir Benas Alseika, sykį – Remigijus Vaitkevičius. Pralaimėjusių garbę bandė ginti Denisas Denikajevas, pasiekęs abu įvarčius.

Pirmadienį į kovą stos ir penktoji pogrupio ekipa – „Baltai“. Ji susitiks su „Titanic“ vienuolike. Antradienį į aikštę išbėgs „ARGpako-Sendvario“ ir „Saremos“ klubai.

B pogrupyje abu susitikimai buvo atkaklūs. Pirmą kartą turnyre dalyvaujanti „Klaipėdos universiteto“ komanda sugebėjo palaužti turnyro senbuvius – „Jambo“ futbolininkus 1:0. Pergalingą įvartį 36-ąją min. įmušė Ernestas Razonas.

„Gargždų pramogų-Taško“ klubas savo persvarą prieš Kretingos „KKT“ įrodė tik po pertraukos. 56-ąją min. pirmą kamuolį į varžovų vartus pasiuntė Giedrius Ratkus, 62-ąją min. pasižymėjo Robertas Malakauskas.

Antrajame ture trečiadienį turnyre pasirodys taurę ginsiantys „Klarksono-Sakuonos“ futbolininkai. Jie susirems su „Jambo“. Ketvirtadienį B pogrupyje varžysis „Klaipėdos universiteto“ ir „KKT“ žaidėjai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių