Prieš sezono premjerą – „Sūduvos“ žaidėjų pasirodymai

  • Teksto dydis:

Artėjant vasario 24 d. vyksiančioms „Betsafe LFF Supertaurės“ rungtynėms, Vilniaus „Žalgirio“ ir Marijampolės „Sūduvos“ komandos intensyviai ruošiasi sezono premjerai. Tuo tarpu Lietuvos čempionų futbolininkai nuotaikingai kviečia į rungtynes asmeninėmis premjeromis.

„Sūduvos“ gynėjas Semiras Kerla pademonstravo,  jog ne tik puikiai sugeba kovoti dėl aukštų kamuolių ir mušti įvarčius galva, bet taip pat – judėti muzikos ritmu.

„Tai mano šokėjo pasirodymas. Bet jeigu jums nepatiko, tai vasario 24 dieną atvykite į Marijampolę, Supertaurės rungtynes su „Žalgiriu. Mes jūsų lauksime!“, - kviečia į kol kas svarbiausią 2019 metų akistatą S. Kerla.

S. Kerlos pasirodymas ir kvietimas:

Kitokią savo pusę atskleidė ir kitas gynėjas Andro Švrljuga. Praėjusį sezoną kokybiškais įvarčiais ir technišku žaidimu išsiskyręs veteranas priėmė iššūkį padainuoti kroatišką dainą. 

„Tai buvo mano asmeninė premjera, bet tikroji futbolo sezono premjera vyks vasario 24 dieną, kai Marijampolėje žaisime su „Žalgiriu“ dėl Supertaurės. Tikiuosi, kad atvyksite palaikyti mus, o aš tikiu, kad laimėsime taurę“, - sakė A. Švrljuga.

A. Švrljugos pasirodymas ir kvietimas:

Bilietus į „Betsafe LFF Supertaurės“ rungtynes galima įsigyti Tiketa.lt ir Tiketa bilietų platinimo kasose. Bilietų kaina – 5 eurai. Artėjant rungtynėms bilietai brangs.

Bilietams neįgaliesiems taikoma 50 proc. nuolaida. Vaikams iki 10 m. amžiaus – įėjimas nemokamas.


Šiame straipsnyje: SūduvaŽalgirisSupertaurė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių